Oldal: 123
Szerző
Topic neve: Patch információk
KZoli

44 hozzászólás
KZoli title=
Re: Patch információk
41. hozzászólás - 2020.02.06. 16:12:14
- ha vendégházban olyan tárgyat vett a játékos, amibe chip is kellett, a program kifagyott (fölülíródott a chipek listája). Javítottam.
- ha kémkedünk, a robot fölött megjelnik egy kis nyíl, amivel a kémkedett szövetségét is meg lehet nézni.
- szövetségi chat-en nem látszott a patch üzenet (más csatornára ment, mint gondoltam). Javítottam.
Pontszám: 5.00
Baraty

54 hozzászólás
Baraty title=
Re: Patch információk
42. hozzászólás - 2020.02.06. 16:12:20
- Mobilról a fórumra lépve nem volt visszagomb a játékba (a fórum fejléce alatti "Argum City... " feliratra kell kattintani a visszatéréshez)
- Korábban voltak olyan robotok, amiknek 3 "egyéb" tárgyslotja van, de a 3. slotnak a designban nem volt hely, ezért ideiglenesen kikapcsoltuk a 3. egyéb slotot. Most csináltam rá designt, ás visszakapcsoltuk. Akinek ilyen robotja van, az előbb váltson át egy korábbi robotra, és vissza, akkor fogja tudni felszerelni az új helyre a tárgyakat
- jövőhéttől kezdve a heti toplista jutalmaknál a jutalom fejlécébe beleírjuk, hanyadik helyezésért járó jutalmat kapta a karakter
- a robot arénában és a városi arénában a heti összesítésnél döntetlen esetén előfordulhatott, hogy a kiírás és a heti összesítés nem ugyanaz alapján rangsorolta az azonos pontszámú játékosokat, ezt egységesítettem
- autóversenynél ha nagyon nagy sebességgel ment az autó, akkor előfordulhatott hogy ütközés helyett átment egymáson a két autó, ezt remélhetőleg sikerült javítani
Pontszám: 5.00
KZoli

44 hozzászólás
KZoli title=
Re: Patch információk
43. hozzászólás - 2020.02.11. 11:11:24
- csata során ha valakit elkábítottak, és egy bizonyos sorrendben volt a támadók sora, az utolsó alkalmazott automatikus támadást használt. Javítottam.
- azokban a csatákban, amiben visszaszámlálás is volt, sok ellenfél esetén (a hosszúra nyúlt animációk miatt) előfordulhatott, hogy az animációk vége előtt egy automatikus támadást küldött a rendszer, mintha lejárt volna az idő. Javítottam.
- a barátok panelen nem volt szinkronban a barát utolsó aktivitás ideje a valóssal, ezért innen nem minden esetben lehetett privát üzenetet küldeni.
- bányában a chip gyártásnál nem számolta bele az újrahasznosított chipeket a maximálisan legyártható chipeknél. Javítottam.
Pontszám: 5.00
Baraty

54 hozzászólás
Baraty title=
Re: Patch információk
44. hozzászólás - 2020.02.11. 11:12:41
- felkészülés az új világ indítására
- offline üzenetküldő szerver oldali rész
- a kedvenc tapasztalat és kedvenc hűség szakértelmek bónuszai a játékokra is kiíródtak (de a tárgyhasználatkor persze nem volt hatásuk)
- játék vásárlásánál a kedvenc boltban a tp-t is adó játékoknál kevesebb tp-t írt ki mint kellett volna (a gondozás oldalon jól szerepelt)
- térkapus szörny legyőzése után, ha egynél több kincs volt, a második kincsnél volt hogy hiányos volt a szöveg (pl gyorsítónál)
- szöviháború adatforgalom logolása (a későbbi optimalizáláshoz)
- az Argum adomány II célhoz bekerült egy plusz felététel, 35. szint elérése (ez csak azokra a karakterekre lesz érvényes, akik mostantól kapják meg a célt)
Pontszám: 5.00
KZoli

44 hozzászólás
KZoli title=
Re: Patch információk
45. hozzászólás - 2020.02.13. 10:50:36
- átváltható tárgyaknál (fűszerek/metánium/kommónium) beraktam gyorsító gombokat, amelyek 10 illetve 100 darabot váltanak át egyszerre
- chat-en ezentúl lehet privát üzenetet küldeni offline játékosoknak.
- tutorial alatt néha megjelentek az oldalsó vezérlő gombok.
Pontszám: 5.00
Baraty

54 hozzászólás
Baraty title=
Re: Patch információk
46. hozzászólás - 2020.02.13. 11:06:39
- ha valaki prémium tagságot váltott, csak f5 után kapta meg a kaladvégi prémiumos jutalmat
- kedvenc építő versenyben nem megépíthető pet bug javítása
- +XP-t adó egyéb robot felszerelésekből csak egyet lehet rakni a robotra, ha több van, akkor leszedi automatikusan (hiba miatt lehetett több ilyet felrakni)
- a szökőkútban most már elég az alkalmazottra kattintani, h meditálni küldjük az alkalmazottat
- kengala aukciós kedvenc statjainak változtatása
- általános optimalizálások

(Az első világon a socket akadozásról tudok, dolgozom rajta, a türelmeteket kérem)
Pontszám: 5.00
Baraty

54 hozzászólás
Baraty title=
Re: Patch információk
47. hozzászólás - 2020.02.14. 11:22:03
- idézőjelek kezelése a nevekben és a szövetség adatlapján (az átnevezéstől kezdve működik, akinek ilyen karakterneve van, az írjon az üsz-re és átnevezzük neki)
- javítottam, hogy ha ha egy patch után úgy lépett a karkater a játékba, h befejeződött egy építés, akkor az össz-termelés kiszámításánál a relikviák bónuszát nem adta hozzá.
- beraktuk, h a kedvenc építőben már a játékosok összesorsolása után, a második visszaszámlálás alatt elkezdje a háttérben betölteni a testrészek képeit, így remélhetőleg ezek kirakása az játék indulása jóval gyorsabban fog megtörténni
- további logok a socket programba (keresem a lassulások okát)
Pontszám: 5.00
Oldal: 123