: Patch információk
KZoli

72
KZoli title=
Re: Patch információk
41. - 2020.02.06. 16:12:14
- ha vendégházban olyan tárgyat vett a játékos, amibe chip is kellett, a program kifagyott (fölülíródott a chipek listája). Javítottam.
- ha kémkedünk, a robot fölött megjelnik egy kis nyíl, amivel a kémkedett szövetségét is meg lehet nézni.
- szövetségi chat-en nem látszott a patch üzenet (más csatornára ment, mint gondoltam). Javítottam.
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
42. - 2020.02.06. 16:12:20
- Mobilról a fórumra lépve nem volt visszagomb a játékba (a fórum fejléce alatti "Argum City... " feliratra kell kattintani a visszatéréshez)
- Korábban voltak olyan robotok, amiknek 3 "egyéb" tárgyslotja van, de a 3. slotnak a designban nem volt hely, ezért ideiglenesen kikapcsoltuk a 3. egyéb slotot. Most csináltam rá designt, ás visszakapcsoltuk. Akinek ilyen robotja van, az előbb váltson át egy korábbi robotra, és vissza, akkor fogja tudni felszerelni az új helyre a tárgyakat
- jövőhéttől kezdve a heti toplista jutalmaknál a jutalom fejlécébe beleírjuk, hanyadik helyezésért járó jutalmat kapta a karakter
- a robot arénában és a városi arénában a heti összesítésnél döntetlen esetén előfordulhatott, hogy a kiírás és a heti összesítés nem ugyanaz alapján rangsorolta az azonos pontszámú játékosokat, ezt egységesítettem
- autóversenynél ha nagyon nagy sebességgel ment az autó, akkor előfordulhatott hogy ütközés helyett átment egymáson a két autó, ezt remélhetőleg sikerült javítani
: 5.00
KZoli

72
KZoli title=
Re: Patch információk
43. - 2020.02.11. 11:11:24
- csata során ha valakit elkábítottak, és egy bizonyos sorrendben volt a támadók sora, az utolsó alkalmazott automatikus támadást használt. Javítottam.
- azokban a csatákban, amiben visszaszámlálás is volt, sok ellenfél esetén (a hosszúra nyúlt animációk miatt) előfordulhatott, hogy az animációk vége előtt egy automatikus támadást küldött a rendszer, mintha lejárt volna az idő. Javítottam.
- a barátok panelen nem volt szinkronban a barát utolsó aktivitás ideje a valóssal, ezért innen nem minden esetben lehetett privát üzenetet küldeni.
- bányában a chip gyártásnál nem számolta bele az újrahasznosított chipeket a maximálisan legyártható chipeknél. Javítottam.
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
44. - 2020.02.11. 11:12:41
- felkészülés az új világ indítására
- offline üzenetküldő szerver oldali rész
- a kedvenc tapasztalat és kedvenc hűség szakértelmek bónuszai a játékokra is kiíródtak (de a tárgyhasználatkor persze nem volt hatásuk)
- játék vásárlásánál a kedvenc boltban a tp-t is adó játékoknál kevesebb tp-t írt ki mint kellett volna (a gondozás oldalon jól szerepelt)
- térkapus szörny legyőzése után, ha egynél több kincs volt, a második kincsnél volt hogy hiányos volt a szöveg (pl gyorsítónál)
- szöviháború adatforgalom logolása (a későbbi optimalizáláshoz)
- az Argum adomány II célhoz bekerült egy plusz felététel, 35. szint elérése (ez csak azokra a karakterekre lesz érvényes, akik mostantól kapják meg a célt)
: 5.00
KZoli

72
KZoli title=
Re: Patch információk
45. - 2020.02.13. 10:50:36
- átváltható tárgyaknál (fűszerek/metánium/kommónium) beraktam gyorsító gombokat, amelyek 10 illetve 100 darabot váltanak át egyszerre
- chat-en ezentúl lehet privát üzenetet küldeni offline játékosoknak.
- tutorial alatt néha megjelentek az oldalsó vezérlő gombok.
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
46. - 2020.02.13. 11:06:39
- ha valaki prémium tagságot váltott, csak f5 után kapta meg a kaladvégi prémiumos jutalmat
- kedvenc építő versenyben nem megépíthető pet bug javítása
- +XP-t adó egyéb robot felszerelésekből csak egyet lehet rakni a robotra, ha több van, akkor leszedi automatikusan (hiba miatt lehetett több ilyet felrakni)
- a szökőkútban most már elég az alkalmazottra kattintani, h meditálni küldjük az alkalmazottat
- kengala aukciós kedvenc statjainak változtatása
- általános optimalizálások

(Az első világon a socket akadozásról tudok, dolgozom rajta, a türelmeteket kérem)
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
47. - 2020.02.14. 11:22:03
- idézőjelek kezelése a nevekben és a szövetség adatlapján (az átnevezéstől kezdve működik, akinek ilyen karakterneve van, az írjon az üsz-re és átnevezzük neki)
- javítottam, hogy ha ha egy patch után úgy lépett a karkater a játékba, h befejeződött egy építés, akkor az össz-termelés kiszámításánál a relikviák bónuszát nem adta hozzá.
- beraktuk, h a kedvenc építőben már a játékosok összesorsolása után, a második visszaszámlálás alatt elkezdje a háttérben betölteni a testrészek képeit, így remélhetőleg ezek kirakása az játék indulása jóval gyorsabban fog megtörténni
- további logok a socket programba (keresem a lassulások okát)
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
48. - 2020.02.18. 11:13:22
- az "idegen támadás" minijátéknál az ufók száma megváltozott. Eddig az anyahajóban lévő ufók száma volt kiírva, mostantól hogy mennyit kell még lelőni.
- a prémium játékok nagyon sok boldogságot adtak, ezért nem voltak igazán használhatóak. Ezt megváltoztattuk, az adott boldogság csökkent.
- a megablaszt nevű fegyver képesség a kék ritkaságú fegyverekhez képest túl gyenge volt, ezért ezt a képességet ezeken a fegyvereken "gigablaszt"-ra cseréltük, 120 helyett 140% sebzést, és 30% helyett csak 15% az esély, hogy a használó elkábul.
- megnöveltük a szövetségi boltokban kapható tátikák hozamát: a konyhakerti 3 helyett 6, a termelői 8 helyett 12 adománypontot terem.
- a szövetségi boltban megváltoztattuk az adománypontért vehető hőspont képletét. A kapott mennyiség attól is függ, jelenleg hány hőspontod van.
- agrárium szövetségi épület változás: nem ad gyengébb növényt, mint amit termeszteni tudsz. A magasabb szintű agráriumban van esély, hogy magasabb szintű növényt kapsz, mint amit termeszteni tudsz, ill. prémium növényt kapsz.
- kedvencépítő versenyben a legenerált kedvencek és a lehetséges alkatrészek logolása (hibakereséshez)
- ha egyszerre indítottál robot csatát a 4-es és az 5-ös világon, akkor előfordulhatott, hogy összeakadt a két csata megjelenítése (a robot csaták a támadás gombra kattintva azonnal lezajlanak, ezért ez csak a csata megjelenítésére volt hatással, a csata eredményére nem)
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
49. - 2020.02.19. 16:11:33
- kedvenc és karakter szépségversenyben ha van már legalább 30 játékos nevező, akkor npc kedvencek/karakterek nem fognak feljönni
- alkalmazott szakértelem fejlesztésekor nem frissítette rögtön a hozzá tartozó bónuszokat (pl kredittermelés)
- ha valaki induláskor magasabb hűségszintű alkalmazottat toboroz, akkor az ugyanúgy 1-es tulajdonságokkal indul, mint egy fehér, és a hűségszintből járó plusz tulajdonságpont(ok) már nem lesznek rögtön elköltve, ezeket neked kell elkölteni.
- a 4-es világon az elfajzott az evolúció következő fázisába lépett (növeltünk a sebzésén és az ép-jén)
- a holnapi naptól megnöveltük a kedvenc építőben szerezhető pontot egy játékért, az eddigi 100 helyett már 120 lesz
- a prémium játékoknál szükség volt még korrekcióra, "örökölték" a prémium játékok által adott hűséget, viszont itt ez nem volt arányos a költségekkel, és így, hogy a boldogságot lecsökkentettük, és gyakrabban lehet őket odaadni, ezt is muszáj volt korrigálnunk. Illetve megváltozott az a képlet is, hogy mennyi jóllakottság / boldogság / TP jár akkor, ha a kedvenc szintjénél jóval alacsonyabb szintű játékot / kaját kapnak, mert a jelenlegi rendszerben mindig a lehető legalacsonyabb szintű játékot érte meg vásárolni.
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
50. - 2020.02.20. 16:10:17
- beraktuk, hogy a kedvenc ételeket el lehessen adni a kennel boltban (a zen eladási költség a vételár fele, az ízesítő/vitamin/stb. erőforrás teljes egészében visszajár)
: 5.00
KZoli

72
KZoli title=
Re: Patch információk
51. - 2020.02.20. 16:11:39
- fölösleges socket kommunikációk kikapcsolása
- chat-en ha újratöltődött a chat panel, az addig beírt szöveg törlődött.
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
52. - 2020.02.21. 16:00:03
- Céges morál és Edzőterem küldetések csak az alap épületeket fogadták el, a fejlesztetteket nem
- A szövetségi háborúban ha támadás alatt vagy, akkor már nem lehet gyógyítani magadon, előbb meg kell várni, hogy a támadásnak vége legyen (más karaktert eddig sem lehetett támadás alatt gyógyítani)
- a mostantól megnyitott térkapuban remélhetőleg már nem fog előfordulni a térkapu fagyás bug (a támadás gombra nem történik semmi)
- a privát üzeneteket bizonyos feltételek melett duplán töltötte be a chat, ezt orvosoltuk
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
53. - 2020.02.26. 11:11:04
- holnaptól a vakondvadászatnak lesz egy extrém fokozata is, ebben több vakond jön mint a haladóban (és jön mutáns vakond is, ami annyira alkalmazkodott a játékosokhoz, hogy szinte beleolvad a környezetébe)
- megy üzenet a szövetségi chat-re és a szövetségi eseményekbe, ha valaki benevezett a szövetségi háborúra
- ha felépült egy dimenziókapu szintje, a rögtön ezutáni első epikus még az eggyel alacsonyabb szintű volt, csak a felépítés utáni második volt az új szintnek megfelelő
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
54. - 2020.03.05. 15:26:20
- holoszimulátor esemény előkészítése
: 5.00
KZoli

72
KZoli title=
Re: Patch információk
55. - 2020.03.05. 15:27:59
- holoszimulátor kliens oldali rész
- karakterek öltözködésénél a böngésző néha belevett egy aposztrofot a fájl nevébe, ezért nem generálódott le kép a karakterről. Javítottam.
- vakondvazátaton optimalizáltam, hogy extrém vadászat esetén ne az elején jöjjön sok, a végén semmi.
- szövetségi háborúnál a végeredménynél a két csapat tagjai más-más háttérszínt kaptak, és névsorba rendeztem őket.
- iOS app kompatibilis linkek a fórumra/supportra (tesztelés alatt)
: 5.00
KZoli

72
KZoli title=
Re: Patch információk
56. - 2020.03.09. 11:55:09
- holoszimulátor animáció
- holoszimulátor célok
- célok toplista baloldali menü összecsukása
- holosimulátoros alkalmazottat nem lehet elbocsájtani
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
57. - 2020.03.13. 10:46:20
- a holoszimulátor event alatt most már akkor is lehet napi 1x kalandpontot venni a katakombában, ha 2-nél több kalandpontod van
- az 5-ös világról kiszedtük a napi ajánlatból a holocsomagot
- javítottuk, hogy ha valami okból egy alkalmazott több szintet is lépett egyszerre (pl tapasztalatkódex), az a holoszimulátoros célban csak egyszer számolódott
- ha valaki nevezett a holoszimulátorba, akkor a nem kaland csatában azok az alkalmazottak is részt vettek, akik egyébként a szökőkútban voltak
- a Rezidencia szövetségi épület magasabb szintjeinek hatása megváltozott: az 5. szint csak hárommal, minden további szint kettővel bővíti a létszámot
- ha csapatot változtattál a holoszimulátorban, és ezután egy olyan kalandot csináltál, amiben nincs csata, akkor a korábbi csapatbeállításnak megfelelő alkalmazottak kapták meg a tp-t, nem az újak (az ezután következő kalandban már rendben volt)
- ha neveztél a holoszimulátorba, akkor a szörnyarénában a holocsapat kapta a tp-t, nem a rendes
: 5.00
KZoli

72
KZoli title=
Re: Patch információk
58. - 2020.03.13. 10:47:26
- holosimulátor gomb eltűnik barát meglátogatásánál
- vakondvadászatnál és a bánya fokozásnál egységes designt kaptak (gombok színei, a próbálkozások száma)
- vakondvadászatnál volt egy "átveszem" gomb, ami mindig aktív volt. Ezt javítottam.
- vendégháznál a hűségpont elosztó gombokra (zöld és kék plusz) hooverra odaírja, hogy az micsoda
- szövetségi háború oldalról bizonyos esetekben nem léptetett ki a program. Ezt javítottam.
- szövetségi háborúban ha megváltozott egy állapot (lejárt a védett státusz, lejárt a gyógyíthatóság ideje), és a játékos nem a szövetségi háború oldalon volt, a program megpróbálta visszarántani ide, hibásan. Javítottam.
- a szövetségi agráriumban a növények nevéhez megpróbálja azt odaírni, ami ki lehet pörgetni.
- szövetségi építésen csak város vezetőségi tag gyorsíthat
- holoszimulátornál a toplistában látszik az én helyezésem is
- holoszimulátornál a holomedálok nevei el voltak csúszva
- minijátékok ezentúl a kalandban 1-es nehézségűnek fognak számítani
- befizetésnél a hosszú leírás miatt a jutalomra rálógott a befizetés gomb, és nem lehetett látni a jutalmat rendesen. Most már külön rétegen van a gomb, és a scrollozástól függetlenül fix helyen van.
- vendégházban a kedvenc információban ezentúl nem lesz ott a "kedvenc képe > alkalmazott" kép-páros, redundáns adat volt.
: 5.00
Miklós

447
Re: Patch információk
59. - 2020.03.13. 15:10:01
"detonáció" fegyver képesség változott, elfajzottba és térkapusba dupla sebzést okoz.
: 5.00
Baraty

93
Baraty title=
Re: Patch információk
60. - 2020.03.20. 15:22:49
- az aukciós házban néha legenerált a program 6-nál több tételt, ezt javítottuk
- apróbb javítások az angol nyelvű verzión
- a napi jutalmakért járó hőspont limitjét magasabb szintnél felemeltük. Emellett, a hősi kürt bónuszát a program eddig a limit előtt vette figyelembe, ezt megváltoztattuk, a limit után adja meg a hőspontot.
- célok: kennel és robotaréna rangsor javítás (nem minden kategória számított a pontszámba)
: 5.00