Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Argum City alap információk
Miklós

176 hozzászólás
Argum City alap információk
1. hozzászólás - 2019.11.09. 11:47:45
Kedves Játékosok!

Hosszú várakozás után végre eljött a pillanat, elindíthatjuk az Argum City-t! Igyekeztünk az elmúlt 27 év minden játéktervezői tapasztalatát belesűríteni, és megalkotni “A Játékot”. Az éles indulást 1 hónapos béta teszt előzte meg, amelyre 60 veterán játékost hívtunk meg, az ő visszajelzéseik, javaslataik alapján véglegesítettük a játékot, és tettük meg az utolsó finomításokat.

Néhány fontos dolog, amit szeretnénk megosztani veletek előzetesen:
- Bár a játék jellemzőit fokozatosan, a játék előrehaladtával próbáltuk bemutatni, még így is sokan kicsit töménynek ítélték, már a játék elején túl sok a lehetőség. Reméljük, azért ez keveseket fog eltántorítani, a játékba hamar bele lehet rázódni, bár elismerjük, nagyon sok lesz a kérdés, a felfedeznivaló az elején.
- A játék milliárdnyi aspektusa miatt lehetetlen volt abszolút tökéleteset alkotni az indulásra. Elképzelhető, hogy találkoztok apró glitchekkel, hibákkal. Az esetleges anomáliákért előzetesen is elnézést kérünk, ha ilyet tapasztaltok, írjátok meg a Hibajelentések topikban nekünk! Az esetek 99%-ában a problémát az oldal újratöltése megoldja (a telefonos appnál minden panel tetején is van frissítés gomb, de az app újraindítása is megoldás).
- Az Argum City-t, mint minden Beholderes játékot, folyamatosan fogjuk fejleszteni, rendszeresen lesznek újdonságok, események. Az elkövetkezendő hónapokra már nagyon sok teendőnk van. Ettől függetlenül, szívesen látjuk javaslataitokat, ötleteiteket. Biztosak vagyunk benne, hogy már az elején mindenkinek rengeteg tippje lesz, hogyan lehetne a játékot továbbfejleszteni. Ezzel kapcsolatban viszont egyúttal a türelmeteket is kérjük, az első fél évben biztosan nagyon el leszünk havazva, tehát nagyon sok ötlet megvalósításával várni kell majd.
- Aki nem az első napon indult el, az sem maradt le semmiről! Egyrészt, van egy lemaradáscsökkentő mechanizmusunk, amivel a később indulók behozhatják hátrányukat. Másrészt, indítani fogunk majd további világokat is a játékban. Egyébként a játékot fordítjuk angol nyelvre is, várhatóan a magyar verzió után 2-3 hónappal a játék már angolul is elérhető lesz.

További információk a játékról:
Argum City wikipédia
Argum City blog
Ezenkívül a játékon belül, a legtöbb panel tetején van egy (?) help gomb, ami leírást tartalmaz az adott részről. És természetesen feltehetitek kérdéseiteket itt, a fórum is, vagy a játék chat-jén. A Beállítások menüben pedig a játék support rendszerén keresztül nekünk is lehet írni.

Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Pontszám: 5.00
Oldal: 1