Topic creator
Topic name: Hibajelentés
puszedli

110 Post
puszedli title=
Re: Hibajelentés
321. Post - 2020.04.01. 21:11:58
A chaten egyre többen panaszkodnak ugyan ezekre a problémákra, ezért gondoltam írok ezekről itt:

1. Több másodperces lag autóversenynél. Megáll a kép, majd pár másodperc múlva máshova dobja a kocsit, persze általában pályán kívülre...
2. Több másodperces lag kedvencépítőnél. Hiába raktam ki, nem jött fel a "Nyertél" ablak, csak kb. 3 mp után, és így annyival kevesebb pontot is adott.
3. A passziánsz játékot hiába csinálom végig, a végén nem ugrik fel a "Nyertél" ablak, emiatt buktam már több kalandpontot is.
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
322. Post - 2020.04.01. 22:02:02
Erdekes proba: https://files.catbox.moe/v8b302.jpg

Nem mertem ranyomni, frissitettem es hirtelen atvaltott akaratero-re. Valahol porszem kerult a gepezetbe


EDIT: Kozben rajottem, h a szallitmany cimu kalandban fixen benne van a minijatek utan.
Score: 5.00
Raven

8 Post
Raven title=
Re: Hibajelentés
323. Post - 2020.04.07. 18:11:14
Nem megy a térkapu.
Score: 5.00
Raven

8 Post
Raven title=
Re: Hibajelentés
324. Post - 2020.04.07. 18:41:18
Nem megy a térkapu, az energiát levonta, de nem nyílik meg mint eddig!
Score: 5.00
Miklós

457 Post
Re: Hibajelentés
325. Post - 2020.04.09. 19:02:56
Többen írtátok, hogy tapasztaltatok olyan problémát, hogy többször egymás után frissitettetek kalandot, a zent levonta, de a kalandok nem frissültek. Erre beraktunk most egy logolást, úgyhogy ha legközelebb ilyet tapasztalsz, hogy többször egymás után sem frissülnek (1x még előfordulhat, hogy uazt kapod vissza) jelezd nekünk és megnézzük!
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
326. Post - 2020.04.13. 00:02:54
https://files.catbox.moe/wysnt2.JPG

Ejfel elott 10 perccel befagyott a jatek, a varosi arenaban a tamadas gombra kattintva eleinte nem jott fel semmi, majd 1 perc varakozas utan beadta a fent lathato ures harckepernyot. Kattintani csak a menekulesre lehetett. Az osszes tamadasom mara karba veszett, mert estere tartogattam a varosi arena hajrajara.

Marahara megerte fennmaradni ejfelig, hogy egy bug miatt bukjam a heti arena poziciomat....
Score: 5.00
craslorg

65 Post
craslorg title=
Re: Hibajelentés
327. Post - 2020.04.13. 07:45:20
Ma reggel:
- lefagyott a minijáték, minijátékok lehetséges száma csökkent...
- lefagyott csata közben a Városi aréna. Próbálkozások száma csökkent...
- lefagyott az autóverseny is, szerencsére indítása előtt...
- kalandokban az erőforrást, ha az az utolsó próba, duplán vonja a rendszer. Ha kaland közben van, akkor is duplán vonja, de a következő próbánál korrigél (ez is lehet gond, ha valakinek pont emiatt nem sikerül a következő erőforrásigényes próba.

Egyéb bugok:
- a szépségversenynél még mindig a 2 héttel ezelőtti kinézettel és állattal mutatja a nevezésem, holott már múlt hétre is módosítottam rajtuk.
- ugyanígy az elfajzott csatáknál is a 2 héttel ezelőtti avatárképet rakja ki.
- Az UFO-s minijátéknál a chatablak felugrálása miatt az alsó védőkarakterre nem lehet kattintani, hogy lőjön. Sajnos előfordult, hogy beakad a chatablak, így bukó a minijáték, ami azért is érzékeny, mert küldetésen belüli minijáték volt. Az 1-2-3 billentyűzetek ugyan kiváltják, de azok vízszintesen helyezkednek el, az embereim meg függőlegesen. Javasolnám a Q-A-Y vagy jobb kézre az O-K-M gombokat vagy valami hasonlót.
- Nem látszik normálisan a chipek gyártásánál, hogy miből mennyi van. Állandóan kattingatni kell a Vendégházra, ott egy tárgyra és azon belül a chipekre + I gomb, hogy lássam a darabszámokat. Jó lenne, ha a gyártási oldalon pontosan látszódna minden chipról, hogy mennyi van, ebből mennyi van tárgyban.
- Ha egy chipből nincs elegendő, hogy az adott tárgyba rakhassam, írja ki, hogy mennyi kell még. Nagyon zavaró és időigényes állandóan kattintgatni a felszerelések között, hogy vajon mennyi db van egy fegyverből.
- LG G4-nél nem tudom az app-ot használni. Megjelenik egy halvány gomb, hogy reklámért argum, ami eltakarja és inaktiválja alatta a gombokat, de hiába nyomkodom, semmi nem történik. Se reklám nem indul el, se az alatta lévő gombot nem tudom használni, így viszont nem lehet az app-ot használni.
Score: 5.00
Miklós

457 Post
Re: Hibajelentés
328. Post - 2020.04.13. 12:19:37
Endyr: abszolút megértem a frusztrációdat. Az alkalmazott csatákat Zoli programja kezeli, és minden észszerűség azt diktálja, hogy mostanra már rég be kellett volna raknia legalább egy hibajelzést, amiből tudhatjuk, hogy mi az oka ennek a ritkán előjövő hibának. Igyekszem rövidre zárni ezt a problémát, számomra semmi sem fontosabb, mint hogy ne legyenek ilyen hibák. Kérlek írj a supportra, és a veszteségért kompenzálunk!

Craslorg: Ha valamilyen hibát észlesz, kérlek adj meg minél több információt ezzel kapcsolatban! Milyen eszközről játszottál, milyen minijáték fagyott le, és mi volt a konkrét hibajelenség.

A kalandokban az erőforrást biztos, hogy jól vonja a rendszer, csak egy kiírási hiba van egyébként, amikor az első kutatáspont próbánál levont értéket látszólag „visszaadja” a próba után, majd a második kutatáspont próbánál már levonja rendesen, annak a próbának az értékével együtt.

A szépségverseny rendszere sokakat megtéveszt, bár próbáltunk a dolgon már optimalizálni. 3 állapot van:
1. Előző heti verseny. Erre 2 héttel korábban neveztél, ennek eredményét látod a rangsorban.
2. E heti verseny. Az erre való nevezés állapota látszik az „E heti nevezés” alatt.
3. Jövő heti verseny. Ezt látod a „jövő heti nevezés” alatt.

Ufó (és egyéb minijáték): bármelyik panelnél lehetőség van az aktív ablakon kívülre, a chatablakra kattintani, ekkor a chatablak aktív lesz. (Pl. így tudsz kaland közben is chatelni, megköszönni a segítségkérést). De nyilván egy reflexalapú játék közben nem nagyon érdemes chatelni, az ufós minijáték közben, ha PC-ről játszol, amúgy se érdemes az egérrel kattintgatni, használd az 1-3 gombokat. Amit egyébként 1 játék után meg fogsz szokni.

A chipek gyártásánál van egy (I) gomb a chip panelen. Arra kattintva, látni fogod, melyik chipedből mennyi van, nem kell a vendégházra kattintani.

App probléma: te részt vettél a béta teszten, ezért androidon be vagy állítva béta tesztelőnek, a béta appot látod. Ott most épp a játékban megjeleníthető reklámokat teszteljük. A playstore-ban keresd meg az Argum City-t, és töröld a tesztelői állapotodat, akkor le tudod tölteni a normál, éles verzióját az appnak.
Score: 5.00
craslorg

65 Post
craslorg title=
Re: Hibajelentés
329. Post - 2020.04.13. 13:36:34 (Válasz Miklós #328 hozzászólására.)
A minijátékok sokszor fagynak le. Van, hogy a drágakőgyűjtős - reggel is ez volt -, gyakran az inváziós (itt előfordult már, hogy a számláló megy vissza, de nem jönnek új alakok, se UFO lény, se ember, csak befagy 2 alak és semmi. Ez a jobbik eset, mert a számláló végigér, akkor sikeres lesz. Volt, hogy a számláló befagyott 45 másodpercen. No, nehéz volt sikeresként befejezni (nyilván bezártam az ablakot).

A kalandost ma reggel teszteltem, rosszul vonta, végigelemeztem az egész kalandot. Mivel túl vagyok a 10 kalandon, ezért már nem foglalkoztam vele tovább, de nem adott vissza semmit.

A szépségversenyt pontosan értem, de ha megnézed az eheti nevezésem is, azt látod, hogy egy 2 héttel ezelőtti állapotot mutat nekem. Rég nem így nézek ki, ezt megnézheted az avatáromnál is. Ugyanez igaz a kedvencekre is. Má2 2. hete nem a bagolybarival nevezek, mégis azt mutatja nekem, mint eheti nevezés, ami nettó hülyeség.

Ufos: ízlések és pofonok, nem szoktam meg. Azt se, hogy a chatablak felugrik, ha ott az egér (más minijátékoknál is zavaró, csak azok nem reflexjátékok), nem mondom, hogy elfogadtam, de nem tudok vele mit tenni, hogy nem lehet teljesen minimalizálni, talán egyszer beállítjátok a panelnek 3. állapotra a minimalizálást, mint bármely más játéknál, ahol van chatablak.

A chipeg gyártásánál az I betű csak azokat mutatja, amelyek nincsenek berakva tárgyba, nem az összeset. Nem látom, hogy akkor most kritikusból mennyi van összesen, a tárgyakban lévők + a nem berakottak.
Pl. jelenleg 4 db van tárgyban és az I gomb csak 2-t mutat, holott összesen 6 db van belőle (mindegyik 4. szintű).

Mobilt megnézem.

-------------------------
Igyekszem megadni minden infót a hibáknál, de pl a képernyőkép és annak küldése, feltöltése baromi hosszadalmas, így ilyen hiábákat inkább nem küldök, csak ha nagyon gáz lenne. Jó lenne, ha a játékon belül közvetlenül lehetne egy állapotot elküldeni BUG-ként, ami mondjuk az előző 5 percet a gépemen logolja és azt küldi el, akár egy automatikus képernyőmentéssel.
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
330. Post - 2020.04.13. 13:39:55 (Válasz Miklós #328 hozzászólására.)
Quote: Miklós - 2020.04.13. 12:19:37
Endyr: abszolút megértem a frusztrációdat. Az alkalmazott csatákat Zoli programja kezeli, és minden észszerűség azt diktálja, hogy mostanra már rég be kellett volna raknia legalább egy hibajelzést, amiből tudhatjuk, hogy mi az oka ennek a ritkán előjövő hibának. Igyekszem rövidre zárni ezt a problémát, számomra semmi sem fontosabb, mint hogy ne legyenek ilyen hibák. Kérlek írj a supportra, és a veszteségért kompenzálunk!


Azon kivul, h az ember egesz heten erre var es egy bug miatt karba vesz nagyobb veszteseg nem ert. Csak iszonyat duhito volt ezt ejfel elott megelni.
Egyebkent itt jottem ra, h a kompenzacio is bugos, mert az 50es embereket nem szamolja es csak sima zold es kek kavicsokat adott a lila es barna helyett.
Score: 5.00
Miklós

457 Post
Re: Hibajelentés
331. Post - 2020.04.13. 14:41:42 (Válasz craslorg #329 hozzászólására.)
Cras, azért mondom, hogy fontos lenne, miről is játszol, mert nekem még soha, semelyik minijáték nem fagyott le, rengeteg gépről játszottam mindent. Szóval így max azt tudom tippelni, vmi gond lehet a gépeddel, böngésződdel, a netkapcsolatoddal, nem tudom. Pl. nyisd meg a task managert, és nézz rá, hogy áll a CPU, a memória, ilyenek. Milyen pluginjaid vannak a böngészőben. Próbáld ki esetleg egy másik gépről is, ill másik böngészővel is, valami gigszer lesz a hardvereddel. Esetleg játék előtt nyisd meg a böngésző konzolt, és nézd meg, dob-e ott vmi hibaüzenetet, az is segithet.

A kalandnál biztos vagyok benne, hogy jól vonja, csak a kiirás rossz. De ha gondolod, jegyzeteld, screenshotold le. A szépségverseny, lehet vmi cache-lési dolog is, nem tudom. UFO: aha értem, kimozgatod a játék idejére a kurzort bal alsó sarokba, a chat ablakra. Akkor ez a gond! Ezt ne tedd, mert ilyenkor át fog váltani a chatre!

Endyr: igen, ebben igazad van, a kompenzáció nem kezeli a szintplafont.
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
332. Post - 2020.04.14. 17:06:52
Sajnos ez meg mindig benne van, pedig elvileg honapokkal ezelott javitva lett:

https://files.catbox.moe/hbvtvf.jpg
Score: 5.00
puszedli

110 Post
puszedli title=
Re: Hibajelentés
333. Post - 2020.04.17. 19:22:16
1. Eltűntek a gyűjtemény tárgyak a barátoknál. https://pasteboard.co/J4fSX6G.png
2. Aukción tudok olyan tételre licitálni, ami már megvan (Őshangya inváziómester HKK lap).
Score: 5.00
Miklós

457 Post
Re: Hibajelentés
334. Post - 2020.04.19. 19:36:04
Köszönöm, továbbitom ezeket a fejlesztőknek!
Score: 5.00
ndavid

79 Post
ndavid title=
Re: Hibajelentés
335. Post - 2020.04.23. 21:10:21
Kalandos utazásban ha egyszerre nyomok több billentyűt, akkor nem mindig veszi be. Ufó elől szeretnék előre menni, miközben szintet is kell váltanom.
Score: 5.00
craslorg

65 Post
craslorg title=
Re: Hibajelentés
336. Post - 2020.04.25. 14:51:02
A Boldog Bódog cél 222%-ot vár el. 222.16-ra kerültem játékadás után, nem fogadta el.
Gondolom hasonlóan működik, mint a húsvéti etetéses volt, azaz 222.00-222.99-ig jónak kellene lennie.

Javítsátok és írjátok be készre a küldit, mert még egyszer nem fogok itt ülni csak emiatt 1 egész órát és 2 percenként csekkolni, mikor csökken a boldogságuk.
Score: 5.00
Miklós

457 Post
Re: Hibajelentés
337. Post - 2020.04.26. 21:47:51 (Válasz craslorg #336 hozzászólására.)
Természetesen elfogadja a 222.16-ot is, nem lehet, hogy elszámoltad? Rajtad kívül eddig működött mindenkinek.
Score: 5.00
craslorg

65 Post
craslorg title=
Re: Hibajelentés
338. Post - 2020.04.27. 18:03:59 (Válasz Miklós #337 hozzászólására.)
Quote: Miklós - 2020.04.26. 21:47:51
Természetesen elfogadja a 222.16-ot is, nem lehet, hogy elszámoltad? Rajtad kívül eddig működött mindenkinek.


Garantálom, hogy nem számoltam el. Folyamatosan itt ücsörögtem, sakkoztam a számokkal, számológéppel és vártam, hogy csökkenjen. Nem véletlen írtam a 222.16-ot. Erről nehéz print screent lőni, mert nem látszanak a tört értékek (ezt nyugodtan ki lehetne írni).
Elment rá egy rakat időm és amikor nem fogadta el, akkor nagyon mérges voltam a teljesen fölösleges időpocsékolás miatt.
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
339. Post - 2020.04.27. 19:08:45 (Válasz craslorg #338 hozzászólására.)
Egyreszt valoszinuleg nem volt szinkronban a kliens es a szerver, emiatt erdemes egy F5-ot nyomni az ilyen celok elott.
Masreszt PC-rol pontosan latod az erteket, ha a jobb oldali stat csikok fole viszed az egeret.
Score: 5.00
craslorg

65 Post
craslorg title=
Re: Hibajelentés
340. Post - 2020.04.27. 20:19:05 (Válasz Endyr #339 hozzászólására.)
Quote: Endyr - 2020.04.27. 19:08:45
Egyreszt valoszinuleg nem volt szinkronban a kliens es a szerver, emiatt erdemes egy F5-ot nyomni az ilyen celok elott.
Masreszt PC-rol pontosan latod az erteket, ha a jobb oldali stat csikok fole viszed az egeret.


F5-el frissítgettem folyamatosan pár percenként. Mivel akkor növeltem etetéssel, mikor változott az értéke csökkent néhány századdal mind a 4 dögnek, szomorú lennék, ha nem lett volna szinkronban.
(Azt mellékesen jegyzem meg, hogy vicces, hogy nekem kell naponta sokszor F5-el frissítenem, mert "lefagy".)
Score: 5.00