: Hibajelentés
Miklós

447
Re: Hibajelentés
401. - 2020.06.16. 14:28:04 (Válasz Baalcain #400 hozzászólására.)
A "minek" nem sértés akart lenni: egy szinten átlag 4 új tárgy van, az 50. szinten 11, gyakorlatilag sok játékos minden cuccát lecserélhette itt. És pont azért, mert ők nem fognak egy darabig új cuccot venni, 52-53. szinten meg jön egy rakás új fehér tárgy, szóval abszolút értelmetlennek éreztem 51-re tárgyakat rakni. Alapvetően örülök a visszajelzéseknek és a vitáknak, de amiatt azért kényelmetlenül szoktam érezni magam, ha hosszasan kell magyarázni egy fejlesztői döntést. Ne feltételezzétek, hogy bármilyen döntéssel bárkit hátrányba akarunk hozni, egyszerűen csak a legjobb játékélményt akarjuk adni, ami az időkeretünkből elérhető. A kommunikációnkat pedig biztos, hogy lehetne még tökéletesíteni, viszont azt ne feledd, az éremnek 2 oldala van, amikor valaki az érveit azzal támasztja alá, hogy különben törölnek a játékosok, nem pedig azzal, hogy a javasolt változás miért jobb a játéknak hosszútávon, akkor azért kicsit csóválni szoktam a fejem A túlzott trollkodás / negativizmus is tud azért ártani egy játéknak. Amikor a HKK online-ban pl. mindenki csak panaszkodott, fizetni viszont nem nagyon fizetett, és a fejlesztő ezért leállította a játékot, akkor utána meg jöttek a kommentek, milyen jó kis játék volt ez, miért kellett megszüntetni. Én elég sok játékkal játszottam, a fórumokban nem nagyon volt olyan, ahol a cégtől válaszoltak volna bármire a hírek kiirásán kivül, fejlesztőt pedig soha nem láttam semmihez hozzászólni. Én hiszek a játékosokkal való közvetlen kommunikációban, de ha még abból is probléma van, ki mit érzett sértőnek, miközben maguk a játékosok nem finomkodnak a kritika terén, akkor néha én is úgy érzem, lehet jobb, ha kevesebb dologra reagálok.
: 5.00
Baalcain

399
Baalcain title=
Re: Hibajelentés
402. - 2020.06.16. 16:57:55
Az 50en sok tárgy van, amiből sokan vásároltak. és mind argumos.

Kb azt irtad le, h nem láttad értelmét tárgyakat tenni a boltba, mert aki argumot költene úgyis vásárolt 50en.
Többen is érveltek chaten hosszasan erről.
Én beláttam h felesleges, mert nem akarod. nincs logikus érved és ezért nem is lehet logikusan meggyőzni.

A személyesen feléd megfogalmazott kritka nem trollkodás. és a fő kritika még csak nem is a játékfejlesztést érintette csak abból indult ki, hanem a hozzáállást. nem a játéknak szólt hanem neked.

Én nem akarok fenyegetőzni törléssel. Endyrtől sem láttál ilyet csak egyszer.

Nagyon sok játékkal játszottam én is. Valóban, egyetlen kész játék eseten sem szükséges ennyi mindent megvitatni a játékosokkal. Ezeket a dolgokat a havi százezreket kapó tesztelőkkel szokták.- valamit valamiért MIklós. velünk igy sokat vitatkozol, és zsebben maradnak a milliók amit költened kellene a játéktesztelésre, havonta.
Az innogames amikor anno megnéztem 82 programozóval dolgozott és sok száz alkalmi tesztelővel. nekik nem kell a játékosok véleménye annyira játék közben. ha már viszonyítgatunk lássuk a másik oldalt is.

És minden vitától negativ pillanattól független. Ebben a játékban nagy a potenciál. Ha nem kellene ennyire a forint után menni lehetne sok repetativ dolgot automatizálni, kitesztelni, több programozóva programozni, nem leragadni a 1990es évekbeli emlékeknél stb stb.

és nagyon sokat, nagyon sokat számít a hozzáállás. Személyesen a tiéd. komolyan respektálom Baraty, Zoli, és Diko kolléga munkásságát.
De te vagy a Beho ikonikus arca, a public rész. amikor te rosszul szólsz hibákat ritkán elismerve, mert épp vmi frusztrál, az a játékod sorsát befolyásolhatja, annyira kevesen vagyunk.
: 5.00
Raven

8
Raven title=
Re: Hibajelentés
403. - 2020.06.28. 14:07:12
Már több hete fut a napi időbeosztásomban a kalandozás és már több mint 100x növeltem szakértelmet (ma is kb. 15x),
de a CÉLOK/KARAKTER/SZAKÉRTELMEK/Kalandozó cél 6/10-ről nem mozdul sehová.

Nézzetek már rá legyetek szívesek hogy miért nem megy a számláló!?

Előre is köszönöm!
: 5.00
craslorg

63
craslorg title=
Re: Hibajelentés
404. - 2020.06.28. 21:44:13 (Válasz Raven #403 hozzászólására.)
Az időbeosztás hatására lépett szintet vagy te lépkeded a szintet? A célhoz az időbeosztás hatására való szintlépés kell, azaz csak annyival kell manuálisan növelni, hogy az időbeosztásban kapott szakértelempontokkal nőjön a szintje.
: 5.00
Raven

8
Raven title=
Re: Hibajelentés
405. - 2020.07.03. 18:31:11
Már 3 te általad említett szintlépésen is túl vagyok de még mindig 6/10! Nem történik semmi!
: 5.00
craslorg

63
craslorg title=
Re: Hibajelentés
406. - 2020.07.03. 21:10:17 (Válasz Raven #405 hozzászólására.)
Akkor viszont javaslom, hogy közvetlenül a játékon belül jelezd az ÜSZ-re (Beállítások -> Segítség...)
: 5.00
Miklós

447
Re: Hibajelentés
407. - 2020.07.04. 23:12:34 (Válasz Raven #405 hozzászólására.)
Amikor nap elején belépsz, és kiirja a gép, hogy az időbeosztásokért mit kaptál - pl. a kalandozástól fejlődött az épp aktív kaland szakértelmed - ott és akkor kell annak a szakértelemnek fejlődnie. A legjobban ezt úgy lehet megoldani, ha mielőtt nap végén kilépsz, annyi szakipontot töltesz bele az adott szakértelembe, hogy 1 pont kelljen csak ahhoz, hogy megnőjön. és akkor az időbeosztástól tuti meg fog nőni, és halad a számláló. Ha igy se sikerül, kérlek irj a supportra!
: 5.00