Topic creator
Topic name: Hibajelentés
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
81. Post - 2019.11.28. 14:19:41
Probaltam egy kalandban segitseget kerni, hat nem ment...
https://files.catbox.moe/r3i7ir.jpg

Pc-rol volt, bezartam es atleptem mobilra igy szerencsere ott tudtam folytatni. Eddig meg sosem volt ilyen, lehet a mai patch...
Score: 5.00
Hassan

21 Post
Hassan title=
Re: Hibajelentés
82. Post - 2019.11.29. 07:11:38
Szokásos bugos történet:
"Ma már harcoltál az elfajzott kedvenccel"
Ami nehéz lenne, tekintve, hogy ez az első csata ma vele. Nem csak én, sokan. Légyszíves legalább erre próbáljatok már odafigyelni, ha már ennyire szétszórtan oldottátok meg délelőtt lehetőség nélkül ezt (nyilván a délutános műszakosok iránti játékosbarát okokból...) és még napi küldetést is csináltok belőle, had legyen még frusztrálóbb. Nagyszerű. Mentem vissza aludni.
Score: 5.00
Cyron

13 Post
Cyron title=
Re: Hibajelentés
83. Post - 2019.11.29. 08:11:15
Még az előző buglistámat sem dolgoztátok fel, de itt az újabb:

- elfajzott kedvenc : éjfélkor nem frissült, nem tudok harcolni
- kedvenc építő verseny : éjfélkor nem frissült, nem tudok játszani
- időbeosztás : azt írja nem állítottam be, nem kaptam meg semmit
Hát az biztos hogy beállítottam, abban nem vagyok biztos hogy a totál értelmetlen "véglegesítés" gombra kattintottam-e.
Minek egyáltalán? Éjfélkor futtassa le azt ami utoljára be lett állítva.

- a legnagyobb gondom az, hogy irdatlan idő és pénzmennyiséget visz el a játék ha komolyan akarod csinálni.
Már alig alszom és a munkám rovására is megy.

Ami feleslegesen sok időt visz el:
- lagos és lassú
- kalandok és mindenféle csaták -> túl lassan reagál a program, minimum olyan gyorsítás kell mint a robot harcnál
- kúria fejlesztés és építés -> állandó benézegetés helyett egy feltételes cselekvés lista (pl. fejleszd a kúriát, építsd meg, fejleszd a vendégházat, építsd meg, stb...)
- aranydukátos licit -> éjfélkor jár le? ne már, ráadásul 10 perccel hosszabbodik ha valaki licitál rá -> még később fekszik az ember

A játék nagyon jó lett volna, ha még tovább tesztelitek és javítjátok a bugokat mielőtt éles fizetős lesz.

Nos köszönöm, de én itt most kiszállok, Nektek további jó, de főképp bugmentes játékot (és nem tesztelést) kívánok.
Score: 5.00
Miklós

498 Post
Re: Hibajelentés
84. Post - 2019.11.29. 08:34:28
Köszönjük a toleranciát a kezdeti nehézségekkel kapcsolatban! Sajnos van olyan hiba, ami sem az alfa, sem a béta alatt nem jött, nem jöhetett elő, kell hozzá az 1000+ játékos, ezek elsősorban terhelési problémák. Ilyen a vakond lag vagy a kalandokban történő fagyás. Hozzáteszem, hogy a masszív lag, ami tegnapelőtt tapasztalható volt, az nem a mi hibánk volt, a szolgáltatónál volt valami probléma.

Egyrészt, szerveroldalon történt néhány módosítás, ami úgy láttam, már a tegnapi elfajzottnál is megoldotta a helyzetet (a 6 órás még laggolt, a 10 órás még nem). Másrészt, a mai napon próbálunk valamit optimalizálni a kommunikáción is, ami szintén segít a megoldásban. Ha valakinek kaland fagyás van addig is, kérjük, irjon az ÜSZ-re!

A vakondon szintén dolgozunk, itt is 2 dolgot javítottunk, de a végső megoldás a vakondjáték teljes újraírása lesz, ez viszont időbe kerül, addig a türelmeteket kérjük.

Válasz néhány dologra:
- Argum gyümölcsért 1 argumot kaptam (eseményben), holott 3-ért veszem...

2 -féle argumgyümölcs van, az egyik, amit a boltban veszel (3-ért, 4-et ad), a másik, amit a vakondvadászaton nyersz (1-et ad) valószínűleg e kettőt keverted, mert volt mindkettő.
céges tűzfal miatt (?) rengeteg socket hiba van

Sajnos, erre nem tudok rövid távú megoldást. Sok játék funkció működik szerencsére ilyenkor is, ill. ha más megoldás nincs, ilyenkor marad a mobil. Ezzel kapcsolatban viszont felhívom a figyelmet, hogy a mobil appos kolléga még optimalizál vmit, mivel az app akkor is tölt le dolgokat, amikor nem kéne. Ezért ha korlátos mobilnetről használjátok a játékot, még pár napig javaslom, hogy ne appból nyissátok meg, hanem böngészőből (pl. Chrome)

Ez nem az első eset volt, hogy megkaptam, de az első, hogy kalandpont híján nem tudtam teljesíteni.

Ezt chaten is irtam, át kell venned a napi jutalmat, abban kapod a kalandpontot.

A frissülés valami általános probléma lehet, nem futhatott le az éjjel valami cron, ezt sürgősen korrigáljuk, elnézést érte!

Cyron: a csata gyorsítás fejlesztése tervben van már.
Score: 5.00
Baalcain

399 Post
Baalcain title=
Re: Hibajelentés
85. Post - 2019.11.29. 13:01:38
Sajnos a bugok és a játék irgalmatlan ára miatt cyron is kiszállt.

És lesznek követői a szöviháború miatt


azért ide írtam, mert ez a játék hibája. alapvető tervezési hiba, h ilyen drága. amikor vki kiszáll aki előző héten egy tárgyra rátolt 10 000 ftot azt hiszem el kell gondolkodni
Score: 5.00
Miklós

498 Post
Re: Hibajelentés
86. Post - 2019.11.29. 14:21:26 (Válasz Baalcain #85 hozzászólására.)
Ez itt a hibafórum, de azért próbálok reagálni, bár ezek elég nehezen védhető pontok, megmondom, miért:

Drága a játék - Nem. A játék ingyenes. Nem kell fizetned érte, és a játékosok túlnyomó többsége nem is fizet, vagy ha igen, csak minimálisat. A béta teszt során a visszajelzések alapján számos dolog árát csökkentettük, amíg oda nem jutottunk, hogy havi átlag 5000 Ft-os költéssel meg tudod venni a legtöbb fontos dolgot. A játékban lehet ingyen argumot szerezni, nagyon sok kiégett argum van, ami tudja növelni a befizetés értékét, és gyakran vannak akciók. Én játszottam nagyon sok ilyen jellegű játékkal, és talán túl olcsó is a többi ilyen játékhoz képest.
Viszont! Ez nem egy havi fix előfizetéses modell, hanem a mikrotranzakciókra épül. Aki akar, vásárol, aki nem, és lesz olyan is, aki többet költ, olyan is, aki kevesebbet. Ha te a játékban MINDENT meg akarsz venni úgy, és mindenben első akarsz lenni úgy, hogy pár ezer Forintot költesz, akkor ez a játék nem neked való. Sőt, semmilyen mikrotranzakciós játék sem.
Ettől még mondhatod, hogy te úgy érzed, a játék drága neked, és én, mint kiadó, úgysem tudlak meggyőzni ennek az ellenkezőjéről, ez egy szubjektív dolog. De valójában ez egy nem értelmezhető kijelentés, mert olyasmit hívtál drágának, amiről te döntheted el, mennyit vagy hajlandó fizetni érte.

Bugok - nem tagadom, vannak még hibák, de szerencsére semmi olyasmi, ami a játék élvezeti értékét számottevően csökkentené, ill. ne lehetne egy pillanat alatt orvosolni. Egyet kivéve, ez az időnként felbukkanó lag (a vakond és a kaland fagyás is ennek eredménye). 1000 fölötti játékosszámmal a játékot nem lehetett az éles indulás előtt kitesztelni, vannak rendszerek, amelyeknek a hiányossága csak ebben az éles helyzetben derült ki. Én egyébként ennél rosszabbra számítottam. A kódot és a szerverbeállításokat folyamatosan optimalizáljuk, bízom benne, hogy ez a probléma is aránylag hamar meg fog oldódni.
És itt ismét azt tudom csak mondani, hogyha arra számítottál, hogy egy ilyen irtózatosan összetett játékban semmilyen probléma nem lesz az éles indulás után, akkor nagyon optimista voltál. Én számos játékkal játszom, játszottam, mindegyikben óriási tömegű bug van még évekkel az indulás után is. de ennek oka, hogy ezek a rendszerek mindig nagyon komplikáltak, és folyamatosan fejlesztik őket. Minden játék így működik. A lagot meg kell oldanunk, ebben egyetértek, de az, hogy a 300 közül 1-2 cél nem teljesül, vagy az arénában nem tud mindig mindenki úgy támadni, hogy minden egyes támadással győz még nem olyan dolgok, amiket katasztrofálisak lennének.
De ez is egy teljesen szubjektív dolog, kinek mi fér bele. Ha úgy érzed, számodra a játék nem élvezhető, és ezért nem játszol vele, én úgy sem tudok semmit többet tenni, hiszen már így is mindent megteszünk, ami lehetséges.

Viszont nekünk nagyon sokat jelent a játékosok pozitív hozzáállása. A dicsérő szavak, pozitív kritika mindig nagyon jól esik. A negatív kritikával sincs gond, ha konstruktív, ha valami gondod van, leírod, és teszel javaslatot, szerinted mi lenne a megoldás. A türelemért is hálásak vagyunk, igyekszünk mindent megtenni, de nem minden megy percek alatt. Köszönöm a megértést!
Score: 5.00
Hassan

21 Post
Hassan title=
Re: Hibajelentés
87. Post - 2019.11.30. 15:01:27
Egyre gyakoribb ez a socket hibás nem lehet kapcsolódni dolog. Semmi köze céges rendszerhez vagy tűzfalhoz (itthonról játszok, bármiféle hiba nélkül egyé területen, a tűzfal már régen idomítva argum city ügyben). A hiba a t készüléketekben van.
Score: 5.00
tottti69

2 Post
tottti69 title=
Re: Hibajelentés
88. Post - 2019.12.01. 07:44:46
Argum vásárlásnál megint csak a g-pay-t mutatja,amivel semmire nem lehet jutni!!!
Vhogy csináljátok meg legyezives!
Attila
Score: 5.00
AggyáNekiNevet

23 Post
AggyáNekiNevet title=
Re: Hibajelentés
89. Post - 2019.12.01. 12:34:28
Kezdjük a felsorolást
- Állandó socket hiba. Itthonról játszok, vagy ha mobilról akkor is saját mobilnettel. Semmiféle céges tűzfal nem akadályoz.
- Elfajzott kedvenc állandóan befagy. Sokszor bámulom az üres képernyőt, és mire tizensokadik frissítésre végre betölti, már majdnem halott az elfajzott én meg örülök ha sikerül egyszer-kétszer megtámadni.
- Kalandoknál baromi lassan reagál, van hogy egy percig is várni kell mire hajlandó továbblépni.
- Ha elindítok egy csatát akár robottal akár alkalmazottakkal, ha elváltom az ablakot, a csata általában nem fut le. Miért vagyok én köteles végignézni?
- A számlálók folyton megkattannak, és irdatlan gyorsan elkezdenek visszaszámolni, majd mikor lenullázódik valamelyik, az oldal befrissül. Nagyon irritáló mikor egy vagy több rövid idejű számláló megy, és ezért 3 másodpercenként frissíti magát az oldal.
- Jelen pillanatban azt írja, hogy -30000 kreditem van. A szám stimmel, az előjel nem. Nem történt katasztrófa a bányában, nem beteg a karakter, nem kártyáztam el a cégemet, semmi olyat nem csináltam amit potenciális magyarázatként előszeretettel bedobnak az adminok, simán csak valami gebasz van vele.

Az árukapcsolásnak köszönhető kényszer miatt vagyok itt, de ez elmondható a játékosok 90%-áról. Ennek ellenére szeretem a játékot, kifejezetten tetszik a legtöbb része. De ha már belekényszerítitek az embert, hogy jöjjön és játszon, akkor kicsit rázzátok már gatyába, ne arról szóljon már minden nap, hogy vagy sikerül játszani, vagy nem. Ne az legyen a legjobb kifogás, hogy túl sokan vagytok, ennyi emberre nem voltunk felkészülve.
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
90. Post - 2019.12.02. 08:53:31 (Válasz AggyáNekiNevet #89 hozzászólására.)
Quote: AggyáNekiNevet - 2019.12.01. 12:34:28
Ne az legyen a legjobb kifogás, hogy túl sokan vagytok, ennyi emberre nem voltunk felkészülve.


Mikozben en is es mindenki akivel beszeltem azt erzi, h csak lezengnek az emberek, alig jatszik valaki...
Score: 5.00
Kiddan

6 Post
Kiddan title=
Re: Hibajelentés
91. Post - 2019.12.02. 10:25:31
nem izgalmas, de hiba: öltözködés (férfi) - farmernadrág: a bíbor gombra zöld nadrág jön, és fordítva
Score: 5.00
Baalcain

399 Post
Baalcain title=
Re: Hibajelentés
92. Post - 2019.12.02. 11:09:03
A 16os történeti kalandnál bekért kinetikus védelem próbát. Mivel a történeti kaland szinthez kötötten jelenik meg és ilyen szaki még nincs a 16os szinten gondolom ez bug és nem Ho pazárás a cél
Score: 5.00
Baalcain

399 Post
Baalcain title=
Re: Hibajelentés
93. Post - 2019.12.02. 17:54:12
A célok rangsornál nincs feltüntetve a garázs.
Ezt nem is számolja bele vagy csak a lista vége hiányzik?
Score: 5.00
Kiddan

6 Post
Kiddan title=
Re: Hibajelentés
94. Post - 2019.12.03. 09:10:06
segítség! éjjel bebugolt egy küldetés, és most sem tudok kikeveredni belőle, azzal jelentkezik be a játékba, és nem lehet kilépni
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
95. Post - 2019.12.03. 09:40:16
En is elertem a szornyarena 26. ellenfeleig, konstataltam, hogy meg mindig nincs kijavitva es 389k harci ereju szornyek vannak bent 3an es fejenkent 20k felett utnek. Nagyon olyan erzesem van, h osszesen 25 szorny keszult es ez direkt blokknak van berakva. Legyszives ezt javitsatok.

Mas, de szinten varosi arena. Jelenleg a top 5-6 ember kozotti csata ugy nez ki, h 5-6 percig tart autocsataval es a vegen 90%ban dontetlen. Egyszeruen tobbet gyogyitunk mint amennyit sebzunk. Akkor lehet nyerni/vesziteni, ha a random ugy valaszt, hogy valakit kifokuszalnak, ami ugye megintcsak skilles dontesek sorozata....
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
96. Post - 2019.12.03. 13:31:46
A tombolo celt nem szamolja sehol sem. Se terkapu, se pvp arena se szornyarena. Kalandot epp most nem tudom kiprobalni, de sztem ott sem.
Score: 5.00
Baalcain

399 Post
Baalcain title=
Re: Hibajelentés
97. Post - 2019.12.04. 12:51:38 (Válasz Endyr #96 hozzászólására.)
Quote: Endyr - 2019.12.03. 13:31:46
A tombolo celt nem szamolja sehol sem. Se terkapu, se pvp arena se szornyarena. Kalandot epp most nem tudom kiprobalni, de sztem ott sem.


Ott sem. Múlt héten már megírtam, majd idővel.... vmikor.
Score: 5.00
Miklós

498 Post
Re: Hibajelentés
98. Post - 2019.12.04. 17:40:36
Elnézést kérünk, a programozó erőforrás javarészét az elmúlt napokban a lag elleni küzdelemmel töltöttük. Úgy néz ki, sikerült jelentősen javítani a helyzeten, ma már Baraty nekiállt a többi dolognak. Hamarosan jön sorban minden, az aréna ellenfélválasztás optimálisabb verziója ahol lesz kit ütnöd, a szövetségi háború jutalom optimalizálás, meg persze a többi apróság, a 25-ös szörnyaréna ellenfél, a tombolás cél stb. Egy megjegyzés csak, Kiddan, a farmernadrágot kipróbáltam, de nekem jó volt a szín. Ez a tárgy pontos neve, hogy farmernadrág?
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
99. Post - 2019.12.06. 08:39:11
A csatakialtas harci kepesseg nem vesz le minden buffot/debuffot. Ami en eszrevettem az a langszoro altal hagyott dot, azt tuti nem veszi le, de vki irta a chaten , hogy az elore kepesseg buffjat sem szedte le. Legyszi nezzetek utana.

edit: figyelgettem ma par csataban, lenyegeben semmit nem szed le se rolunk se az ellenfelrol...
Score: 5.00
Endyr

599 Post
Re: Hibajelentés
100. Post - 2019.12.06. 20:35:48
Nagyon jo lett az uj ellenfelvalaszto rendszer, mostantol nem lesz elkoltetlen pontom.

Viszont felmerult bennem egy kerdes: Biztos ugy lett tervezve az uj rendszer, hogy a kozvetlen alattam levo helyezetert sem kapok pontot? Leirva mondjuk sehol nem lattam a dolgot.

https://files.catbox.moe/x11xgh.jpg
Score: 5.00