Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Panaszok, vélemények
Miklós

92 hozzászólás
Panaszok, vélemények
1. hozzászólás - 2019.11.09. 12:23:52
Ide várjuk a játékkal kapcsolatos objektív véleményeket, akár pozitív, akár negatív. Ha az a helyzet, hogy valamilyen, a játékban meglévő mechanizmus nem tetszik, és javaslatod van arra, hogyan tegyük jobbá, azt inkább a Fejlesztési javaslatok topikba írd! A trollokat, mint mindenhol, itt is moderáljuk, de az építő kritikát szívesen látjuk.

Mint a legtöbb fórum topiknál, itt sem garantáljuk, hogy minden egyes felvetésre válaszolunk, reagálunk, de egészen biztosan elolvasunk mindent, és ha van rá lehetőség, próbálunk tenni azért, hogy javítsuk a játékélményt.
Pontszám: 5.00
Kyb

1 hozzászólás
Re: Panaszok, vélemények
2. hozzászólás - 2019.11.11. 14:06:20
Hello,

Kipróbáltam ma a játékot ami egy időutazás a 2000\'-es évek elejére. Ugyan úgy néz ki és kb. olyan lassú is, mint a 2004 környéki magyar internetes játékok (browser: mozilla). (Telefonról is próbáltam, ott még rosszabb.) Ez az őrjítő lassúság sajnos nagyon zavaró a mai világban, pláne egy ilyen tipikus számnövelgetős kattingatós, időrabló játék esetén. Hiába a rengeteg lehetőség és felfedezni való, ha minden kattintás után másodpercekig kell várni. Kicsit azt érzem, hogy a kevesebb néha több. Jobb lett volna, ha a játékba zsúfolt múlt évtized elejét jellemző internetes játékok másolatai helyett egy rendes motor kerül bele. A grafika színvonalát nem firtatom, tudjuk be azt nosztalgiának.

Üdv: Kyb
Pontszám: 5.00
Oldal: 1