: Panaszok, vélemények
Baalcain

399
Baalcain title=
Re: Panaszok, vélemények
41. - 2019.12.16. 14:30:59
Minden kari szinttől indulásttól független ugyanazt az aukciós házat kapja? van benne logika, de....

Röviddel később indulva is már esélyelen hogy valaha valamit is nyer.
: 5.00
Endyr

599
Re: Panaszok, vélemények
42. - 2019.12.16. 15:02:13 (Válasz Baalcain #41 hozzászólására.)
: Baalcain - 2019.12.16. 14:30:59
Minden kari szinttől indulásttól független ugyanazt az aukciós házat kapja? van benne logika, de....

Röviddel később indulva is már esélyelen hogy valaha valami is nyer.


Sot... en vmelyik nap belegondoltam mit lathat az uj jatekos az elfajzottnal. Fellep 6. szintre, lelkesen raut 60-at az elfajzottra, majd 10 masodperccel kesobb latja, hogy a top 10 mind 2500 felett utott elso korben. Gondolja, h ez majd idovel valtozni fog, eltelik 1 het...2 het... es meg mindig 20x-osat sebzi az elmezony, mint o. Megkuksolja a celokat: legyel elso, legyel benne a top10-ben...Majd realizalja, h ez neki soha az eletbe nem fog menni. Ha egy kicsike versenyszellem is van benne ezen a ponton tuti feladja.

Megoldas: kene elfajzott liga is, bronz-ezust-arany az arenak mintajara.
: 5.00
Endyr

599
Re: Panaszok, vélemények
43. - 2019.12.16. 16:22:19
Most tudtam meg titkos kememtol (Baraty ), hogy a kedvenc epitoben az automatikus jatek az csak 20. szinttol erheto el. Ezt netto marhasagnak tartom az alabbiakert:

- az osszes jateknal alapbol hasznalhato (premiummal)
- 20. szint baromi messze van
- az osszes tobbi jatek a nap barmely perceben jatszhato, ez kb a nap 5-10%-aban, akkor is fixalt idopontokban
- az osszes tobbi jatek nem igenyel socketot
- mobilon kb jatszhatatlan, de meg kiskepernyos laptoprol is kifolyik a szemem a vegere
- nagyon gyakran nem fogadja el az elso kattintast es ez nagyon frusztralo
- a tobbi jatekhoz kepest nagyon sok idot vesz igenybe az 5 jatek lejatszasa (ellenfelkeresessel)
- eleg sok tapot ad ahhoz, hogy kihagyja az ember

En szemely szerint utalom a jatekot, az elso 5-6 napban (meg a betan) erdekes volt, de nagyon gyorsan unalmassa valik. Jelenleg ha epp van idom abban a fel oraban amikor aktiv a jatek csak belepek es afk vagyok, azzal is jobban jarok, mintha egyaltalan nem csinalnam meg. Es ezzel valoszinuleg rombolom az erre raizgult jatekostarsaim jatekelmenyet.

Javaslatom: Kell egy automatikus nyeremenyatvetel gomb a premiumosoknak (sztem 1. de max 5. szintu jatektol, addigra latja, h tetszik-e neki vagy sem), amibol instant megkapjuk az 5 vesztett jatekert jaro jutalmat egyben, es valamennyit megy a csik is a jatek szintjen. Ja es ez a gomb BARMIKOR megnyomhato nem csak az iszonyu szuk idoablakokban ahol most lehet jatszani (es lehetoleg socket nelkul is nyomhato legyen, de ez mar aprosag).
: 5.00
Miklós

447
Re: Panaszok, vélemények
44. - 2019.12.17. 00:44:03
Tisztában vagyunk vele, hogy vannak hibák, nem tökéletes minden, és épp ezért különösen hálásak vagyunk a támogatásotokért. Sajnos, úgy látszik ez az ára, hogy egy ennyire komplex, sokrétű játékot csináltunk, nagyon sok idő volt az elkészítése, és idő kell ahhoz is, hogy tökéletes legyen minden. Volt egy pár dolog, ami még a 60 fős béta tesztnél sem jött elő, csak éles induláskor, az első 2 hét javarészt ezeknek az optimalizálásával telt.

Hjanó, kérlek irj az ügyfélszolgálatunkra, és az elveszett kalandpontot visszaadjuk! Köszönjük a visszajelzéseidet, ezek segítenek abban, hogy a játékot még jobbá tudjuk tenni. A vakondrohangálást tudom, mitől van, amíg Zoli ezt végre megoldja, addig javaslom, indíts egy bármilyen fejlesztést v kutatást. Ha a számláló ott is rohangál, a vakondoknál is fog, ilyenkor a vakondozás előtt érdemes egyet frissíteni az oldalon.

Endyr: a harci szakértelmek fejlesztése még ennél a kis léptéknél is jelentős előnyt jelent a harcban. Nem lehet egy fejlesztéssel 20-30%-kot növelni a karakter sebzésén, ez más játékokban is ilyen mértékű.
A bronz, ezüst stb liga minden játékban jól hangzik, de azért ezeket eléggé összetett implementálni. A lemaradás behozására van lehetőség azért, energiaitalokkal és plusz TP-vel.

Baal: az aukciós háznak sajátos dinamikája van. Nagyon gyakran, aki vásárol, szinte az összes aranydukátját elkölti, ezért előbb-utóbb mindenki fog tudni vásárolni remélhetőleg valamit. És a 60. naptól már 6 tétel lesz.

Endyr: hogy miért nincs automatikus játék a kedvenc építőben. Ez eltér a többi játéktól, itt 2 játékos egymás ellen játszik. Ha mindenki a jutalmat automatikus kattintással átvehetné rögtön az elején, nem lenne ellenfél annak, aki játszani szeretne. Megcsináltuk, amit a bétán kértetek, a legtöbb szakértelem pont az első próbálkozással jár, tehát ha csak 1-2 játékra van időd, nem ér akkora veszteség. Ráadásul a meccset elvesztő játékos is kap díjat, igaz, picivel kevesebbet.
A játékban elég sok mindent lehet már a korai szakaszban automatizálni, ezt nem. Azt sem mondanám, hogy ez unalmas v monoton játék, de tény, hogy mobilon nehezebb.
: 5.00
Endyr

599
Re: Panaszok, vélemények
45. - 2019.12.17. 08:17:46 (Válasz Miklós #44 hozzászólására.)
: Miklós - 2019.12.17. 00:44:03
Endyr: hogy miért nincs automatikus játék a kedvenc építőben. Ez eltér a többi játéktól, itt 2 játékos egymás ellen játszik. Ha mindenki a jutalmat automatikus kattintással átvehetné rögtön az elején, nem lenne ellenfél annak, aki játszani szeretne. Megcsináltuk, amit a bétán kértetek, a legtöbb szakértelem pont az első próbálkozással jár, tehát ha csak 1-2 játékra van időd, nem ér akkora veszteség. Ráadásul a meccset elvesztő játékos is kap díjat, igaz, picivel kevesebbet.
A játékban elég sok mindent lehet már a korai szakaszban automatizálni, ezt nem. Azt sem mondanám, hogy ez unalmas v monoton játék, de tény, hogy mobilon nehezebb.


Ertem az allaspontod, viszont jeleznem, h hibas a gondolatmenet. Azt mondod, h ha automatikusan atveszem a jutalmat nem kap ellenfelet az aki szeretne. Ez nem igy van, mert:

- aki jatszani szeretne nem veszi at a jutalmat es jatszik
- ha en belepek es afk leszek akkor rosszabb jatekelmenyt biztositok a jatszani szeretonek, mint az AI
- ahogy a tobbseg eleri a jatek 20-as szintjet ugyis ez lesz, igazabol csak kitolod a felelmed 1 honappal
- az egyetlen eset amikor igaz a gondolatmeneted az, hogy ha valaki nem akar jatszani, de mivel nincs jutalom gomb megis jatszik. nemtom hany % ilyen

Nem vitatkozni akarok, de azert legyszi gondoldd at amit irok. Ez a tipikus esete ami eloben eszervekkel eloadva meg tudnalak gyozni
: 5.00
AggyáNekiNevet

23
AggyáNekiNevet title=
Re: Panaszok, vélemények
46. - 2019.12.17. 13:38:43
Szerintem az aukciót ne piszkáljuk. Előbb vagy utóbb úgyis lesznek tárgyak amik inflálódnak, a nagyoknak nem fog kelleni, a kisebbeknek még jól jön. Másrészt biztos lesznek gatyarámenős tételek amikkel szépen lenullázható a dukát, és itt elég korlátozott a dukátszerzés, úgyhogy valószínűleg nem fognak behozhatatlan hátrányba kerülni a kicsik.

Az elfajzottal tényleg kezdeni kellene valamit, én 4 nappal indítás után jöttem, már az is elég hátrány, hogy pont a top10 mögött kullogjak. Persze én még ezt behozhatom argumos cuccokkal, de ha valaki most regisztrál, annak képtelenség. Hiába beszélünk itt energiaitalokról, szerintem sokan a létezéséről sem tudnak, én is mindössze egyet szereztem eddig napi ajánlatból, túl sokat nem segített. Itt esetleg egyfajta inspirációval lehetne segíteni, de az a játék jelenlegi szakaszában nagyon korai lenne.

Ami a hibákat illeti, szerintem 60 tesztelő édeskevés, hogy letesztelje azt amit optimális esetben néhány ezer, de még legrosszabb forgatóköny szerint is többszáz emberre terveztek. Simán kitolhattatok volna egy üzenetet a végzeturas és a többi játékos hírfolyamba, hogy árukapcsolásra készültök, úgyhogy jöjjünk, tesztelgessünk egy kicsit, mert úgyis erősen ajánlott lesz regisztrálni. Aztán szépen kijöttek volna a hibák, és akkor nem élő adásban ömlene a fekália a nyakatokba, mert nyugodtan tudtátok volna javítgatni a hibákat az éles indítás előtt. Aztán a tesztelők szépen megkapták volna a jutalmukat hálátok jeléül, és utána mindenki eldönthette volna, hogy akar-e maradni.

"Mobilon nehezebb" - légyszi ezt írjátok már bele a promóciós dumába. Aki a play áruházban talál rá a játékra, talán azoknak is joga van tudni, hogy nem egyenlő esélyekkel indulnak. Bár kétségtelenül egyszerűbb telefonon vakondot csapkodni és ufót lőni, de sok egyéb dologban elmarad a PC-s böngészős felülettől. Lehet kellett volna szerezni még 60 embert, hogy minden felület tesztelve legyen egyformán..
: 5.00
Miklós

447
Re: Panaszok, vélemények
47. - 2019.12.17. 14:25:49
Endyr: úgy értem, azért igazi ellenfél ellen izgalmasabb játszani, mint a gép ellen. Alapvetően az volt a cél egyébként, hogy játszani mindennel kelljen, de egy idő után, ha eleget játszottál, akkor tudd automatizálni a folyamatot. A vakondnál úgy gondoltuk, hogy hamarabb unalmassá, monotonná válik, ezért azt aránylag hamar lehet fokozni, a kedvenc építőt én még ennyi játék után is szórakoztatónak találom. De olyat lehet esetleg, hogy felrakni ezt is kompenzációra, ha elfelejtetted, nem tudtad egy nap megcsinálni, ezt feljegyzem.

Az energiaitalt akkor kapsz a napi ajánlatban, ha le vagy maradva a szinthez képest (havi 2 alkalommal, azt hiszem) ill kaphatsz olyan napi küldit is, amiért +TP jár. Olyan mechanizmust nem lehet csinálni, hogy egy 3 hónappal később induló játékos 2 hét múlva ugyanott legyen, mint a többiek, mert akkor az fog felháborodni, aki előbb kezdett. De a ligákhoz hasonló osztást szerintem tudunk csinálni más játékokban is, ill. nyilván lesznek majd további világok is.

Az 1000 fős tesztelésre, kb. az a szokásos megoldás, hogy elindítják a játékot, alákanyaritják, hogy "béta" és akkor senki nem reklamálhat. De valójában az már éles verzió, nem lövik már le, és persze fizetni is lehet, és 1 év múlva lekerül a béta felirat. Ilyet mi nem akartunk csinálni, de lehet, hogy sok ember nyugodtabb lett volna, ha így csináljuk, nem tudom.

Vannak játékok, amik mobilon könnyebbek, mások PC-n. Ezt azért nem lehet egyformára belőni, mert ez sokban függ az eszközök méretétől és az irányítás módjától is. Egy kattingatós játék azért könnyebb mobilon pl. mert az ujjaddal picit gyorsabban oda tudsz bökni, mint amennyi alatt az egérkurzort odamozgatod. Mondjuk én mindegyik játékot (vakond, bánya fokozás, autóverseny stb) ugyanúgy meg tudom csinálni maxra mindegyik platformon, szóval nincs lehetetlen.
: 5.00
Szotyi

17
Re: Panaszok, vélemények
48. - 2019.12.17. 18:13:46
Nem kapok kaland pontokat. miért. tegnap is 69 volt és ma is.
: 5.00
Baalcain

399
Baalcain title=
Re: Panaszok, vélemények
49. - 2019.12.18. 09:17:34 (Válasz Szotyi #48 hozzászólására.)
: Szotyi - 2019.12.17. 18:13:46
Nem kapok kaland pontokat. miért. tegnap is 69 volt és ma is.


Mert elérted a maxot
: 5.00
Baalcain

399
Baalcain title=
Re: Panaszok, vélemények
50. - 2019.12.18. 09:30:36
Az energia védelemnél lehetett észrevenni felteszem akkor a támadás is hasonlóan működik.

A szakértelem az alap %ában növeli az értéket, nem pedig az össz %ban. Igen különös bele gondolni, h ezek szerint kb a bal kezem kis ujjának nő 1el az energia sebzése nem pedig a lángszórót és rokonait tudom jobban használni.
Elég furcsa, főleg másból történő statnövelésekhez viszonyítva.
: 5.00
Spunk

6
Spunk title=
Re: Panaszok, vélemények
51. - 2020.01.07. 11:56:00
Ilyen ügyfélszolgálattal ez a játék nem fogja sokáig húzni. Miklós jó fej és igyekszik segíteni mindenkinek, de az Argum játékvezetője úgy látszik mindent megtesz, hogy az ember megutálja a játékot.
Lenne a játékban potenciál, de amikor az ember belefut egy bugba, ami ráadásul argumba fáj neki (arguzm = HuF) és a játékvezetőtől azt a választ kapja, hogy így jártál, akkor kinyílik a bicska az ember zsebében. Többszöri levélváltás, érvelés ellenére sem érti, hogy a hibás teljesítésért (nem teljesítésért) visszajár a pénz, ez ugynúgy vonatkozik az életben minden termékre.
Jó értékélés az kellene a play store-ban, de ilyen hozzáállással mire fel adjak jó értékelést? Hazudjak? De látom a chaten van akinek van jó tapasztalata, meg olyan is, aki úgy jár, mint én, szóval nincsenek lefektetett játékvezetői döntések, amolyan "ma rám kacsintott a büfés lány, biztos tetszem neki, ettől most jó napom lett" hangulat döntések ezek.
Így viszont nem lehet egy sokszorosan multi useres platformon játékvezetősdit csinálni.


Végezetül álljon itt a beszélgetés, mindenki okulására:

2019. Dec. 30. 12:39
Skót Jordánia Fel
Sziasztok,

A Matador nevű (29-es, argumért vehető) robot 3 "egyéb" slotot ír, de megvétel után csak 2 van rajta (megvásárlás után is 3-at ír).
Kérlek javítsátok (lehetőség szerint ne a kiírást )
Köszi,
Üdv,
Tibor
2019. Dec. 30. 12:54
István
Szia.

Megnézzük és javitani fogjuk, de erre sajnos csak a jövő héten lesz lehetőség. Addig is a türelmedet kérem.

További jó játékot!
Kellemes ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!

Dikó István
Argum City Játékvezető
2019. Dec. 30. 13:04
Skót Jordánia Fel
Szia,

Azért ez így nincs rendjén. Ha egy ingyenes robot lenne, nem zavarna, de pont nem erről van szó.
Egy csakis argumért elérhető tétel, az egyetlen értelme és valódi előnye a kategóriájában az pontosan az a plusz egy slot lenne. Hétfő van és azt mondod várni kell jövő hétig, az egy teljes hét, ebben a játékban nagyon sok idő. Ennyi idő alatt valószínű fejlődik annyit a robot, hogy következő szinten vagy szinteken ugyanilyet valószínű már sima kreditért is tudnék majd venni (bár nem vagyok jövőlátó, de azért sejteni lehet).
Vagyis az argumos előnye itt elvész, kvázi olyan, mintha meg sem vettem volna.
Ha nem tudjátok javítani, akkor szeretném visszakérni a ráköltött argumot.
Üdv,
Tibor
tegnap, 11:58
István
Szia.

Jelenleg grafikailag nincs megoldva a 3 slot az egyéb tárgyaknak, ez sajnos egy elirás volt. A robotok nem csak a slot száma miatt értékesebb az elődjénél, hanem az életpontja is magasabb, és a teljesitmény pontja is egyre több. Szóval a ranglistán elért helyezésedet mindenféleképpen befolyásolja.Te sem váltottál vissza a gyengébb robotodra, hanem ezt használtad érthető módon, mivel ez erősebb. Sajnos az argumot nem tudjuk visszairni számodra.

További jó játékot!

Dikó István
Argum City Játékvezető
tegnap, 16:54
Skót Jordánia Fel
Szia István,

Azért egy kicsit képzeld magad erre az oldalra.
Megvesz az ember valamit, kvázi pénzért - egy amúgy ingyenes játékban - aminek az igazi komoly előnye (amiért van értelme megvenni) nem működik. Ezt, mint bug jelzem, amire azt a választ kapom, hog "jövő héten megnézzük" azaz 7-14 nap múlva. Erre én rögtön jelzem, hogy köszönöm, de ez esetben inkább elállnék a vásárlástól. Ti ültök a ticketen egy teljes hétig, majd közlöd, hogy "használt" az áru.
Megjegyzem, ma megvettem a következő robotot, mert az megint jobb, de ha ez zavar, nyugodtan felajánlom mellé a heti arénában elért jutalmam (bármi is volt az).
Egyébként a játék bármely más aspektusát nézve az argumért vásárolt dolgokk sokkal erősebbek, sokszor a közvetlen utánuk következő (k) után is. A robiknál ez sajnálatos módon nincs így, ezért is mondtam, hogy így nem éri meg megvenni.
Nincs más hozzáfűzni valóm.
Üdv,
Tibor
ma, 10:07
István
Szia.

Továbbra sem értünk egyet. Vettél egy jobb robotot. Pont. Ezen felesleges vitatkozni, egy jobb, nagyobb páncélú, több teljesitménypontú robotot vettél. Itt nem a 2, vagy 3 egyéb slotért fizettél argumot, hanem a jobb robotért. Ki is hagyhattad volna és várhattál volna még pár napot a következő robotra, de akkor a robotarénában nehezebb lett volna boldogulni. Tehát valaki vagy megveszi a jobb robotot, vagy vár még pár napot és a gyengébb, elavultabb robotjával harcol tovább. Rajtad kivül ez senkinek sem jelentett gondot. Sajnos nem tudjuk ar argumot visszairni. Ha bármi másban tudok segiteni, csak irj nyugodtan.

További jó játékot!

Dikó István
Argum City Játékvezető

--------
ma lezártam, 1 csillagos értékeléssel (az is sok érte). megjegyzem, nem ez az egyetlen 1 csillagos értékelésem az irányába.
: 5.00
Miklós

447
Re: Panaszok, vélemények
52. - 2020.01.09. 15:58:36
Spunk, ld. a korábbi posztomat. Ez egy komplex játék, nagyon sok lehetőséggel. Lesznek dolgok, amik nem feltétlenül úgy működnek, ahogy gondolod, vagy ahogy le van írva. Lehetőségeinkhez képest próbálunk mindenkinek segíteni, és a reklamációkat is befogadni. Viszont egy határt tényleg muszáj meghúzni. Vásárlásokat tényleg csak extrém esetben csinálunk vissza (a dolgot nem tudjuk javítani, és a tárgy egyáltalán nem működik, ill. félreérthető volt a működés és NAGYON költségesa tárgy), mert ez olyan precedenciát teremt, ami a mi munkánkat is ellehetetleníti. Szóval kérlek, ne hibáztasd Istvánt, a support policy-t követte csak, ha szerinted rossz döntést hoztunk, az az én felelősségem, engem hibáztass.
: 5.00
Symur

35
Symur title=
Re: Panaszok, vélemények
53. - 2020.01.12. 19:27:16
Ez az eset nem tragédia, mert bár argumos volt a "tárgy", az szerintem 90%-ban működött.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy: "Lesznek dolgok, amik nem feltétlenül úgy működnek, ahogy gondolod, vagy ahogy le van írva.
: 5.00
Spunk

6
Spunk title=
Re: Panaszok, vélemények
54. - 2020.01.14. 10:22:48 (Válasz Miklós #52 hozzászólására.)
Ne haragudj Miklós, de ez nagyon rossz policy, amin szerintem sűrgősen változtatnotok kellene.
Vásárolok valamit, azért, mert megtetszik belőle valami elem (teljesen véletlenül egy olyan dolog ami miatt nagyon erős lenne és úgy gondolom nah E MIATT érdemes megvenni), ami utólag kiderül, hogy mégsincs benne és ez egyértelműen bug /elírás. Ezt azonnal megreklamálom és így jártam? Igen, azóta látom már javítva lett a robotnál a leírás és most már a tényleges verziót írja.
Itt nem arról van szó, hogy rejtelmesen megfogalmazott, homályos utalások és kesze-kusza leírás láttán én vettem valamit, amiről én gondoltam valamit, ti meg valami mást gondoltatok.
Oda volt írva: 3
Megvétel után is az volt oda írva: 3
Használatnál meg mennyi volt? 2.

Vagy ha ez az a pont, amire utalsz:
"Lesznek dolgok, amik nem feltétlenül úgy működnek, ahogy gondolod, vagy ahogy le van írva"

Akkor nagyon elkeserítő hogy pénzért árultok valamit, aminél az ember aztán nem azt kapja, ami le van írva.
Ez nem hordoz nagyon pozitív üzenetet.


Egyértelmű hibás teljesítés, ezt a fogyasztóvédelem is megmondhatja, bár nyilván nem foglalkoznának a dologgal mert nem nagy értékről van szó, de
1. ha nagyobb érték lenne egészen biztosan elmennék vele akár a fogyasztóvédelemhez is
2. ez valahol azért elvi kérdés is. Más játékaitokban is az évek alatt sokszor sérelmeztétek, hogy ha valaki hasznos bugot (exploitot) talál, azt nem jelzi... esetleg ha nem így állnátok hozzá a bugokhoz, hogy "így jártál", talán több lenne az önkéntes bug-feltáró. E helyett viszont inkább az történik, hogy ha valaki talál valami számára kedvezőt inkább mélyen hallgat róla, mert úgy érzi (és valljuk meg a fentiek fényében teljesen jogosan), hogy akkor Ő most így kárpótolja magát a korábbi sérelmekért. Ha ez vigasztal, nem ti vagytok az egyetlen játékfejlesztő a világpiacon, akik így működnek, de attól szerintem még nem ez a jó taktika.

De tovább megyek, csak hogy kezd már érezni a dolgok súlyát.

https://buntetojog.info/kulonos-resz/btk-417-%C2%A7-fogyasztok-megtevesztese/

(2) Aki az áru értékesítése érdekében nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Nem (csak) taknyos 10 évesek játszanak a játékkal, hanem felnőtt, családos emberek is, mint amilyenek a KFT alkalmazottjai is. Az argumcity pedig nem egy startup sem pedig béta. Ha pedig fizetek valamiért, elvárom, hogy ne az legyen a válasz, hogy
"Lesznek dolgok, amik nem feltétlenül úgy működnek, ahogy gondolod, vagy ahogy le van írva".
: 5.00
Endyr

599
Re: Panaszok, vélemények
55. - 2020.01.14. 11:29:25 (Válasz Spunk #54 hozzászólására.)
Teljesen egyetertek, hasonlokeppen jartam az aukciommal en is amikor minden dukatom beleoltam egy targyba es kiderult, h marhara nem azt csinalja ami le van irva. Hasonlo valaszt kaptam, elegge odamondtam nekik.

Ehhez kapcsolodik a mai esetem is, ami szinten a siralmas policyt adja vissza.
A multkori aukcios balhem miatt azt irta Istvan, h ha maskor barmi problemam van az aukcios tetelekkel es info kell akkor elotte irjak az USZ-re es segit, ne pedig utolag reklamaljak. Na en ma irtam is es megkerdeztem, h mit tud az az elegans auto amirol a kepen kivul nem tudunk semmit. Az a valasz erkezett, h o latja a statjait, de Miklos szerint ez nem publikus info, licitaljunk csak vakon. Ez egy AKKORA HULYESEG mint a haz. Hany aukcion arulnak zsakbamacska???

Mi ertelme igy az egesznek, ha
1. licitalsz de nem azt kapod, ergo atvertek
2. vakon kell licitalnod, ergo fingod nincs mire licitalsz

Biztos en vagyok a hulye, de nem ertem a logikat mogotte. Ha vakon akarnek tippelgetni, akkor lottoznek nem pedig itt ulnek...
: 5.00
Miklós

447
Re: Panaszok, vélemények
56. - 2020.01.14. 22:11:57
A 2 témára külön reagálok.

Spunk: rátapintottál a lényegre. Ha veszek egy 100000 Forintos mosógépet, és nem működik, természetesen reklamálok. De ha mondjuk minden héten vásárolok egy helyen, és egyszer egyvalami - egy 300 Ft-os tétel - picit gyengébb minőségű, mint számítottam rá, akkor nem fogok órákat vitatkozni ezen az ügyfélszolgálattal. Mi rendesek vagyunk, és nagyon sokszor belemegyünk ebbe, TF-en is igy volt, de valójában erre nincs kapacitás sajnos. Igy is vannak játékosok, akik mindenért reklamálnak (sokan közülük nem is fizetnek), valahol meg kell húzni a határt, hogy mit vállalunk még be, és mit nem.

Endyr: István pontosan azt írta neked, amit én mondtam. Te úgy gondolod, hogy nincs olyanra szükség egy játékban, hogy felfedezés, én viszont régimódi vagyok ilyen tekintetben, ezt is egy fontos értéknek tartom. És amúgy is, a túl sok képlet, stat ugyan örömet okoz hardcore játékosoknak, de a többséget viszont elriasztja. Ha nem licitálsz az autóra úgy, hogy nem tudod, milyen statja van, ne licitálj. Várd meg, amig vki megveszi, kiderül, és utána hozz döntést.
: 5.00
Baalcain

399
Baalcain title=
Re: Panaszok, vélemények
57. - 2020.01.14. 22:37:56 (Válasz Miklós #56 hozzászólására.)
Endyr éppen szeret felfedezni.

Te Mikós összekevered a hiányos, nem elégséges infót a felfedezéssel. és sokszor emlegetem, hiba a múlt évszázadi tapaszatalatokra ennyire támaszkodni.


1. rész: hány 300 ftos tétel ami után már érdemes szerinted vitázni? mert itt nem 1 dbról bszélünk.hanem napi sokról
hidd el sokkal kevesebb reklamálás lenne, hha amit leírtok úgy működne... van, h minden napért fizet az ember és még nem volt olyan nap h normálisan működőtt volna minden.

Szilárd megggyőződésem, most azért van kevesebb bug, mert lelassult a karik-cégek fejlődése és lassabban érjük el a következőket.
: 5.00
Miklós

447
Re: Panaszok, vélemények
58. - 2020.01.14. 23:44:42
Hidd el, hatalmas erőfeszítéseket öltünk abba, hogy minden információ a lehető legrészletesebb és legpontosabb legyen, de a játék komplex, sok az információ, és sok dolog van, ami esetleg nyilvánvaló számunkra, másnak meg nem az. Példaként jut eszembe a cél, hogy "növelj szakértelmet 10x úgy, hogy időbeosztásodban kertészkedtél" és volt, aki úgy gondolta, ez azt jelenti, hogy az időbeosztásban kiválasztja a kertészkedést, utána megnövel 10 akármilyen szakértelmet, és teljesült a cél. Szóval ez igazándiból egy olyan elvárás, mintha azt mondanád, hogy egy adott idegen nyelvben ne legyenek kivételek, és 3 nap alatt bárkinek meg lehessen tanulni.

És azért csak van 27 év tapasztalatunk, azt láttuk, ahol vmit túlmagyaráztunk, túl sok volt az infó, az inkább elijesztette a játékosokat. Sajnos az sem lehetséges, hogy minden esetben, amikor vki félreért valamit, akkor minden visszacsináljunk. És alaposan átgondolunk minden ilyen esetet egyébként, pl. ha megnézed ezt a konkrét reklamációt: egyrészt, a prémium modelleknél a jelentősen nagyobb páncélzat és a +kapacitás hatalmas táp, viszont +1 egyéb tárgyhely nem igazán, az egyéb tárgyak nem adnak jelentős bónuszt még ezen a szinten, szóval nem arról volt szó, hogy a tárgy működik-e vagy sem, hanem hogy egy normál tárgynál 30, vagy 32%-kal erősebb. Másrészt, itt konkrétan, ha ránézel az UI-ra, sehol nincs hely 3 tárgyhelynek. És a harmadik probléma, hogy ez nem csak egy tárgy, amit leveszel, és visszaadod az argumot. Átállitani az aktiv robotot, leveni az esetleges kapacitást, törölni az esetleges hozzá kapcsolódó célt, leellenőrizni, nem lett-e átvéve a jutalom érte stb stb. ezt egyenként kell adatbázisból kiguberálni. Egész egyszerűen, mérlegeljük az adott szituációt, és ha lehet, próbálunk segíteni, de van, amikor muszáj nemet mondanunk.
Egyébként persze előhúzhatnánk a felhasználási feltételeket is, ahol ez elég egyszerűen rögzítve van:
"Az argumért vett tárgyak, szolgáltatások és prémium tagság argumra való visszacserélése nem lehetséges."
Pontosan a fenti problémák kiküszöbölésére... De az ilyesmit tényleg csak akkor vesszük elő max, ha valaki fogyasztóvédelemmel meg a fogyasztók megtévesztésével jön (vagy akkor sem...)
: 5.00
Otoaak

82
Otoaak title=
Re: Panaszok, vélemények
59. - 2020.01.14. 23:46:30 (Válasz Miklós #56 hozzászólására.)
Nem tudom Miklós vettél e már autót az AC nyilván nem egy valóság szimulátor de azért ez egy kicsit erős nem gondolod? Mert egy szobor vagy ruha még ok de pont egy autóról ne lehessen semmit tudni ? Ha ez neked tényleg fontos nem lett volna egyszerűbb fekete piacot csinálni aukció helyett? Amiatt senki nem reklamálna, hogy a seftes dolgokról nem lehet tudni mit adnak. Mondjuk ez még most se lenne késő...
: 5.00
Endyr

599
Re: Panaszok, vélemények
60. - 2020.01.14. 23:53:53 (Válasz Miklós #56 hozzászólására.)
Sztem ezt nem a felfedezes elmenye, amikor valaki 1-2 honapig gyujtogetett tartalekat mind beletolja a hatha jo lesz kategoriaba....na az vagy hulye van nem veszi komolyan a jatekot.
A felfedezes elmenye az, amikor jon az ismeretlen kaland es belevagsz kiprobalni, mert ha buksz sem megy el a kedved a jatektol. 1 havi veszteseg mar nem olyan vicces.

De mindegy, mar okosan elore kerdeztem es nem licitaltam, mert valahogy ereztem, h ilyen valaszt kapok ra... Ja es ha megnyugtat itt nem Istvant hibaztattam, hanem teged. mert szerintem jatektervezesi hiba az aukciobol zsakbamacsakat csinalni!
: 5.00