Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Szövetségek általános információk
Miklós

92 hozzászólás
Szövetségek általános információk
1. hozzászólás - 2019.11.09. 12:35:47
Az Argum City játékon belül mindenkinek lehetősége van saját várost, azaz szövetséget létrehozni, vagy csatlakozni egy már meglévőhöz. Mindenkinek javasoljuk, hogy ezt aránylag hamar tegye meg, a szövetségi tagságnak számos előnye van! A szövetség alapítás nem drága, mindössze 5000 kreditbe kerül, de fontos szempont, hogy tudj utána további tagokat toborozni. Ha aktív, szocializációt kedvelő játékos vagy, javasoljuk, csinálj saját szövetséget, ha nem bánod, hogy az irányítás másoké legyen, akkor inkább csatlakozz egy meglévőhöz. Szövetségként épületeket építhettek, amik bónuszokat adnak, térkapus szörnyeket győzhettek le, amikért kincseket kaptok, és háborúkban vehettek részt.

A szövetséget alapító nem kerül hátrányba azért, mert neki ki kellett fizetnie az 5000 kreditet, mert ez ugyanúgy beszámolódik, mintha adományként adta volna be. A szövetségekről részletesebben az Argum City wikipédia: szövetségek oldalán olvashattok.

A szövetségnek saját chatje van, erre a chat fejlécére kattintva válthatsz át. Emellett a szövetségnek van üzenőfala (a Városházán) ahová a polgármester kírhatja az aktuális információkat. Az eseményeknél rászűrhetsz a szövetséged eseményeire. És ami a legfontosabb, a szövetséged itt, ezen a fórumon belül kap egy saját fórumot is! Ezt a szövetség városháza adatlapján a fórum gombra kattintva, vagy itt a szövetséged nevének megfelelő topikra kattitnva érheted el.
Pontszám: 5.00
Oldal: 1