Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Karakterek bemutatkozása
Miklós

364 hozzászólás
Karakterek bemutatkozása
1. hozzászólás - 2019.11.09. 12:49:25
Ide jöhetnek a karakterek bemutatkozásai, lehetőség szerint szerepjátékos stílusban! Írd meg karaktered nevét és a világot is, ahol játszol, ha barátokat szeretnél szerezni a játékon belül. (A barát panelen név szerint rá lehet keresni játékosokra, és barát felkérést küldeni nekik).
Pontszám: 5.00
Ferrum Virginis

29 hozzászólás
Ferrum Virginis title=
Re: Karakterek bemutatkozása
2. hozzászólás - 2019.12.18. 18:00:52
Ferrum Virginis vagyok, ami Vasszüzet jelent. A nevem eredete születésemről ered, amikor megszülettem, mert az emberek születtésükkor születnek. Világra bújásom után még újszülött voltam. Ahogy teltek az évek, úgy öregedtem. Atyámtól örökölt génjeim miatt egy év alatt tizenkét hónappal lettem öregebb, amiért pontosan annyinak tűntem, mint a velem egykorúak.
A családi fészekből kiröppenve elhagytam a családomat, hogy megcsináljam a szerencsémet (, ami ezen iromány megszületésekor százas, szóval sikerült).
Jelenleg asszonyt és hasonló cipőben járókat keresek! (Megj.: "cipőben járók" egy szófordulat. Értsd úgy, hogy hasonló háttérrel rendelkeznek. Nem muszáj cipőt hordaniuk.)
Asszonyról: Kertem van, szóval kapálni tudjon. (Kertész plusz költség és ez a titka, hogy milliomos maradjak.) A telket néhány döglött kígyó ékesíti, amik a személyes gyűjteményem részét képezi, ezért barátkozzon meg a gondolattal, hogy a döglött kígyókat nem dobjuk ki!
Pontszám: 5.00
Oldal: 1