: 1
: Tippek és trükkök
Miklós

447
Tippek és trükkök
1. - 2019.11.09. 13:10:59
A játék talán egy kicsit összetettebbre sikerült, mint szerettük volna. A dolognak viszont van 2 előnye is: egyrészt, a játék ennek köszönhetően remélhetőleg nagyon hosszú távon is szórakozást fog nyújtani, másrészt bőven van benne felfedezni való! Ezt a topikot azoknak szenteljük, akik már egy ideje játszanak a játékkal, tisztában vannak az alapokkal, és az igazi haladó trükkökre kíváncsiak. Ennek a topiknak az életben tartását alapvetően rátok szeretnénk bízni, de indulásképp írok azért néhány tippet én is!

Kalandok
A sztori kalandok mindegyike csak egyszer teljesíthető, azonban ahogy előre haladsz a történetben, megjelennek ismételhető kalandok is, ezeket többször is megcsinálhatod. Minden kalandnak van egy szintje, ettől függ, hogy mennyi TP-t kapnak érte alkalmazottjaid. A legutoljára kapott ismételhető kaland mindig a legmagasabb szintű, ezért jár a legtöbb TP! Az is előfordulhat, hogy kifogysz a hőspontból. Ekkor azt az ismételhető kalandot akarod csinálni, amelyikben nincs szakértelempróba, vagy olyan van, amihez tartozó szakértelmed megfelelően magas. Szerencsére, a kalandok listáját lehet zenért frissíteni, ekkor az ismételhető kalandok listája változik, így megkeresheted a neked legmegfelelőbb ismételhető kalandot!

Alkalmazottak
A toborzáskor figyelj oda, milyen harci képessége van az alkalmazottadnak. Nem árt, ha a csapatból legalább egy embernek van gyógyító képessége, ez nagyon hasznos lehet a szövetségi háborúban, ahol 2 csata közt nem gyógyulnak fel az alkalmazottak. A buffoló (csapatot erősítő) és debuffoló (ellenfelet gyengítő) képességek is nagyon hasznosak! A legtöbb harci képesség célpontja véletlenszerű, ezt legfeljebb akkor tudod befolyásolni, ha olyan alkamazottad van, aki a támadásokat magára irányítja, és neki persze a védekezésre érdemes gyúrnia.
A városi arénában való harcért érceket kapsz, amelyekkel az alkalmazott felszereléseket fejlesztheted. 8. szinttől pedig megnyílik a bányában a chipgyár, ahol egyedi chipeket készíthetsz, amelyekkel felszereléseidet tovább tuningolhatod. A kalandokban jövő szörnyeket ezek nélkül is jó eséllyel le fogod tudni győzni, de más játékosok aréna csapatai ellen ezen múlik a győzelem!

Kedvencek
A kedvencek alapvetően csak cukik, de azért rejlik bennük harci potenciál is. A 10. szintet elérve, végtagjaik harci bónuszt tudnak adni az alkalmazottnak, akihez hozzárendeled. Az öltözködés panelen, a kedvenc fő képére kattintva lehetőséget kapsz, hogy más kedvencek tartozékait és rárakd! Így ha van több kedvenced, amelyek közül az egyiknek a szája és teste, a másiknak a szárnya és szarva ad harci képességet, ezeket összekombinálhatod egy olyan kedvenccé, amelynek 4 végtagjai is harci képességet ad!

Relikviák
A célok, gyűjtemények panelnek saját boltja is van! Itt különleges relikviák kaphatók, amelyek választéka időnként szintlépéskor bővül. Érdemes ezeket a relikviákat tanulmányozni, megnézni, melyik milyen tuningot tud adni karakterednek. Pl. a relikviaszilánkok lassan gyűlnek, nem mindegy, mit veszel az első 100 relikviaszilánkért! Van pl. aki A tapasztalat könyvére esküszik, más a városi arénában való dominancia miatt egy fegyvert vesz.
: 5.00
Tifareth

20
Tifareth title=
Re: Tippek és trükkök
2. - 2019.12.01. 20:09:13
: 5.00
Neilaeht

4
Neilaeht title=
Re: Tippek és trükkök
3. - 2019.12.02. 23:24:42
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fvp30uJCWDlbB-wYLT- iMKZortdvIkXJOZQjDkexVNg/edit?usp=sharing
Páran írogatjuk, erőteljesen alpha verzió, de hátha segít.
: 5.00
Endyr

599
Re: Tippek és trükkök
4. - 2019.12.03. 09:43:39 (Válasz Neilaeht #3 hozzászólására.)
van a linkben egy space es igy nem nyilik meg, legyszi javitsd
: 5.00
Jutas

14
Jutas title=
Re: Tippek és trükkök
5. - 2020.01.09. 20:34:37
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fvp30uJCWDlbB-wYLT- iMKZortdvIkXJOZQjDkexVNg/edit#gid=0

csak a i előtti space-t kellett törölni, és bejön
: 5.00
Barbara

1
Barbara title=
Re: Tippek és trükkök
6. - 2020.01.10. 21:09:22 (Válasz Neilaeht #3 hozzászólására.)
Sokat segít. Köszönjük!
: 5.00
Birka

18
Re: Tippek és trükkök
7. - 2020.06.15. 16:30:10
Elkezdtem irogatni egy kis szösszenetet főleg a most kezdőknek:
http://argumcity.wikidot.com/biri

Aki tud írni magyarul, az bátran belejavíthat, mert abban is gynege vagyok

Köpködés, nem egyetértés stb esetén tudjátok hol találtok meg...
: 5.00
SSuu

2
SSuu title=
Re: Tippek és trükkök
8. - 2020.06.15. 18:45:35
nem ide írnám, de nem tudom hol érdemes zargatni birkát ill hány pótkerék van kocsijban.... : )


argum
-A jól MŰKÖDŐ mobil app egy elmélet, majd akkor ird bele amikor aktuális lesz.
- A célok küldikben szerzhető kb az első hónapban majd számítson rá h elfogy ez a forrás
- a szövibolt 1-1 argum vásárlási lehetősége úgy tűnik a felsorolásokban mintha mennyiség lenne nem pedig egyszeri tétel

- az építési sor nem szükséges beruházás. ez pont az a rész ahol kivállóan érvényesülhet argum nélkül
- prémes autónak addig van értelme amig ki tudod szedni a sikerpontokat, rengetegen nem képesek a 4. pálya felé menni.

- az argumos alkalmazott cucc csak másik argumoshoz képest lesz értéktelenebb, egy szimpla tárgy lehet sosem ad olyan stat tipust mint az argumos v nagyon sokára
szerintem az argumos alkalmazott tárgy a fehérhez képest egész értékálló is lehet
De pont az elején a gyors fejlődés miatt jó párat nem éri meg megvenni.

A képességek és harci képességek értékeléseben kb felében sem értek egyet.a kedvenc védelem pedig 24es szaki nem 16 kezdőnek elég érdekes javaslat

a harci taktika csúnyán megborul ha tömegsebzéssel v kábítással találkozol, mert az elsősegély csak 1et gyógyít jobbak a többeken gyógyító képességek- szerintem bár ez elég szintfüggő. kb 40+ fölött igy tűnik ill függ a játékcéltól pvp pve

A kedvencekhez nem vagyok igazán kompetens hozzászólni, talán vki aki igazán magas jószággal bír tud tanácsokat adni. nekem a 7es hűségre és 50 körüli állatra optimalizálás szűkösnek tűnik.

A nyersanyagok összefoglalása kimondottan jó.
És maga a kezdeményezés is, bár meglehetősen szubjektiv.

edit: és most szembesültem azzal h felhasználót váltva auto változik a fórumhasználó is...
: 5.00
Wart

3
Wart title=
Re: Tippek és trükkök
9. - 2020.06.15. 20:58:17 (Válasz SSuu #8 hozzászólására.)
V5-ön bejössz és traccsolhatunk a chatben, ha online vagyok

Köszi a megjegyzéseket, Ki kell írnom a lap tetejére, hogy régebben futó szerveren, amikor már a PvP-re nincs értelme versenyezni, akkor PvE szemlélettel kell olvasni az oldalt.


-Nekem androidról annyira azért megy az app, hogy reggeli teendők közben le tudom klikkelni az építkezést/reklámokat/ültetést.
-A jelzés jogos, hogy az egyszeri, nagyon esetleges argum szerzési lehetőségeket jobban szeparáljam el.
-Az építési sort nem tudom hogy hidalod át. Én személy szerint nem vagyok hajlandó csörgőórával kelni a játék kedvéért. (Ezért is morgok nagyon, hogy a kertben nincs "kertész" funkció...
-A prémes autóknál 50 argumért 3-4 sikerpontot lehet összeszedni, nem tudom van-e ennél jobb sikerpont szerzési lehetőség, vagy argum/erőforrás megtérülés. (Gondolj bele, hogy Sheran cserépbe, h9omokórába, parlamentbe megy mondjuk a sikerpont.)
-Direkt indítottam egy full nonprémes karit. Most 37. szintü 37-es alkalmazottakkal miközben valahol 30-as küldiket tolta (jelenleg holo event van, így nem tudom megmondani hol tartott). Ekkor összegyűlt annyi "fölösleges" argum, hogy vettem 3 gatort neki. De még nem éreztem, hogy PvE-ben nagyon megakadt volna. Igaz, hogy nem erőltetem a küldiket, hanem szép komótosan tolja, amikor van biztonságos ho-je. Annyi a cél, hogy mindig legyen sikeresen elköltve a kalandpont
-Harci képességek szubjektívek. Különösen prémiumos szemmel, amikor maximum 2 körös egy csata Amint a "one shoot" effektus kontra és a csapaton belül befolyásolható sorrend megérkezik onnan kezd majd érdekes lenni a harci képesség dolog.
-Az AoE-vel nem értek egyet, annyi AoE sose jön szembe PvE-ben ami megborítana.
-AoE kábítása meg nem sok PvE elemnek van. (Bár pont ma koppantam szépet holo eventben a nyálkákról )

Kedvencekről még nem írtam érdemben, nem gondolom, hogy sok olyan játékost tudsz mutatni aki jobban kapizsgálja őket mint én Az valszeg egy külön oldalt kap majd, annyira bonyi

ui.: Na én is belefutottam, a túl sok loginba Biri
: 5.00
LanMaffia

53
LanMaffia title=
Re: Tippek és trükkök
10. - 2020.06.16. 18:23:26 (Válasz Birka #7 hozzászólására.)
ez nagyon király! Köszi!
: 5.00
: 1