Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Tippek és trükkök
Miklós

176 hozzászólás
Tippek és trükkök
1. hozzászólás - 2019.11.09. 13:10:59
A játék talán egy kicsit összetettebbre sikerült, mint szerettük volna. A dolognak viszont van 2 előnye is: egyrészt, a játék ennek köszönhetően remélhetőleg nagyon hosszú távon is szórakozást fog nyújtani, másrészt bőven van benne felfedezni való! Ezt a topikot azoknak szenteljük, akik már egy ideje játszanak a játékkal, tisztában vannak az alapokkal, és az igazi haladó trükkökre kíváncsiak. Ennek a topiknak az életben tartását alapvetően rátok szeretnénk bízni, de indulásképp írok azért néhány tippet én is!

Kalandok
A sztori kalandok mindegyike csak egyszer teljesíthető, azonban ahogy előre haladsz a történetben, megjelennek ismételhető kalandok is, ezeket többször is megcsinálhatod. Minden kalandnak van egy szintje, ettől függ, hogy mennyi TP-t kapnak érte alkalmazottjaid. A legutoljára kapott ismételhető kaland mindig a legmagasabb szintű, ezért jár a legtöbb TP! Az is előfordulhat, hogy kifogysz a hőspontból. Ekkor azt az ismételhető kalandot akarod csinálni, amelyikben nincs szakértelempróba, vagy olyan van, amihez tartozó szakértelmed megfelelően magas. Szerencsére, a kalandok listáját lehet zenért frissíteni, ekkor az ismételhető kalandok listája változik, így megkeresheted a neked legmegfelelőbb ismételhető kalandot!

Alkalmazottak
A toborzáskor figyelj oda, milyen harci képessége van az alkalmazottadnak. Nem árt, ha a csapatból legalább egy embernek van gyógyító képessége, ez nagyon hasznos lehet a szövetségi háborúban, ahol 2 csata közt nem gyógyulnak fel az alkalmazottak. A buffoló (csapatot erősítő) és debuffoló (ellenfelet gyengítő) képességek is nagyon hasznosak! A legtöbb harci képesség célpontja véletlenszerű, ezt legfeljebb akkor tudod befolyásolni, ha olyan alkamazottad van, aki a támadásokat magára irányítja, és neki persze a védekezésre érdemes gyúrnia.
A városi arénában való harcért érceket kapsz, amelyekkel az alkalmazott felszereléseket fejlesztheted. 8. szinttől pedig megnyílik a bányában a chipgyár, ahol egyedi chipeket készíthetsz, amelyekkel felszereléseidet tovább tuningolhatod. A kalandokban jövő szörnyeket ezek nélkül is jó eséllyel le fogod tudni győzni, de más játékosok aréna csapatai ellen ezen múlik a győzelem!

Kedvencek
A kedvencek alapvetően csak cukik, de azért rejlik bennük harci potenciál is. A 10. szintet elérve, végtagjaik harci bónuszt tudnak adni az alkalmazottnak, akihez hozzárendeled. Az öltözködés panelen, a kedvenc fő képére kattintva lehetőséget kapsz, hogy más kedvencek tartozékait és rárakd! Így ha van több kedvenced, amelyek közül az egyiknek a szája és teste, a másiknak a szárnya és szarva ad harci képességet, ezeket összekombinálhatod egy olyan kedvenccé, amelynek 4 végtagjai is harci képességet ad!

Relikviák
A célok, gyűjtemények panelnek saját boltja is van! Itt különleges relikviák kaphatók, amelyek választéka időnként szintlépéskor bővül. Érdemes ezeket a relikviákat tanulmányozni, megnézni, melyik milyen tuningot tud adni karakterednek. Pl. a relikviaszilánkok lassan gyűlnek, nem mindegy, mit veszel az első 100 relikviaszilánkért! Van pl. aki A tapasztalat könyvére esküszik, más a városi arénában való dominancia miatt egy fegyvert vesz.
Pontszám: 5.00
Tifareth

3 hozzászólás
Tifareth title=
Re: Tippek és trükkök
2. hozzászólás - 2019.12.01. 20:09:13
Pontszám: 5.00
Neilaeht

2 hozzászólás
Neilaeht title=
Re: Tippek és trükkök
3. hozzászólás - 2019.12.02. 23:24:42
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fvp30uJCWDlbB-wYLT- iMKZortdvIkXJOZQjDkexVNg/edit?usp=sharing
Páran írogatjuk, erőteljesen alpha verzió, de hátha segít.
Pontszám: 5.00
Endyr

347 hozzászólás
Re: Tippek és trükkök
4. hozzászólás - 2019.12.03. 09:43:39 (Válasz Neilaeht #3 hozzászólására.)
van a linkben egy space es igy nem nyilik meg, legyszi javitsd
Pontszám: 5.00
Jutas

10 hozzászólás
Jutas title=
Re: Tippek és trükkök
5. hozzászólás - 2020.01.09. 20:34:37
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fvp30uJCWDlbB-wYLT- iMKZortdvIkXJOZQjDkexVNg/edit#gid=0

csak a i előtti space-t kellett törölni, és bejön
Pontszám: 5.00
Barbara

1 hozzászólás
Barbara title=
Re: Tippek és trükkök
6. hozzászólás - 2020.01.10. 21:09:22 (Válasz Neilaeht #3 hozzászólására.)
Sokat segít. Köszönjük!
Pontszám: 5.00
Oldal: 1